Nea Radio

Inntektssvikt for sporkjøring i Stugudal

Foto: Stugudal Fjell

Det kan bli slutt på skisporene i Stugudal allerede 2. påskedag. Stugudal Fjell opplever inntektssvikt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det kan bli slutt på skisporene i Stugudal allerede 2. påskedag. Stugudal Fjell opplever inntektssvikt.

Styret i Stugudal Fjell har i dag sendt ut følgende pressemelding:

Vi er langt inne i en skisesong som har vart siden 10. november 2017 når det gjelder sporkjøring i Stugudalen.

Det har vært en stabil vinter og Stugudal Fjell har fått mange gode tilbakemeldinger på vårt produkt. Vår økonomi er anstrengt, vi har hatt underskudd de siste 2 år og vi la opp til en mer sparsom kjøring i første del av sesongen uten at dette gikk utover brukerne.

Vårt løypekjørerkorps gjør en fantastisk jobb, de står på både sent og tidlig – mange jobber kun på dugnad. Alt av produksjon av skispor før årsskifte ble gjort på dugnad, det samme gjelder Nedalsløypa.

Selv om vi har utvidet tilbudet har ikke dette ført til økte kostnader. I tidligere år har sporkjøringen totalt kostet litt over kr.400 000 pr år. Med årets grep på sporkjøringen håper vi å redusere utgiftene med 50 000.

Den viktigste inntektskilden til sporkjøring er den frivillige løypeavgiften. I 2017 ble det betalt inn 280 000, legger en hyttegrunnlaget til grunn ble det ca 50 % som betalte inn dette bidraget til oss.

Pga personvernet får vi ikke lenger adresselister fra Tydal Kommune, slik at vi ikke kan sende ut fakturaer på denne frivillige løypeavgiften til hytteeierne. Vi har gått bredt ut og oppfordret brukerne til å bruke innbetalingsinformasjon for innbetaling på Vipps eller konto.


En status nå i slutten av en fantastisk påske viser stor underdekning, vi har innbetalinger av den frivillige løypeavgiften som kun tilsvarer at 30 % av hytteeierne har sett verdien av vårt arbeid.

Med en slik stor inntektssvikt vil Stugudal Fjell få store problemer. Vi vil gjøre opp en status nå når påsken er over og som en ytterst konsekvens redusere sporkjøringen kraftig ut sesongen, evt avslutte sporkjøringen 2. påskedag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...