Nea Radio

Innsamlingsrekord i Malvik

Rekord: I Malvik kommune ble det satt ny rekord under TV-aksjonen i helga. På bildet: Ole Herman Sveian (t.v), Ingrid Aune, Rakel S. Trondal, Ragnar Hegre, Kaare Hagerup og Eva Lundemo. Foto: Foto: Privat

TV-aksjonen ga innsamlingsrekord fra lokalt næringsliv og ny rekord for totalt innsamlet beløp i Malvik

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Helgas TV-aksjon til inntekt for UNICEF var en stor suksess i Malvik kommune og det var en strålende fornøyd ordfører og leder av den lokale aksjonskomiteen som konstaterer at helgas TV-aksjon ble en stor suksess i Malvik.

– Da alle bøsser var tømt og alle bidrag telt opp mandag morgen, viste totalbeløpet fra Malvik 603.067 kroner. Det er så vidt jeg vet ny rekord, og jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt til dette fantastiske resultatet, sier Ingrid Aune.

Giverglede

Det var mange som bidro til dette rekordresultatet. Sveberg skole samlet for eksempel inn over 90.000 kroner fra skolejoggen, ringedugnaden til lokalt næringsliv skaffet over 80.000 kroner og givergleden til bøssebærerne på søndag var stor.

Over snittet

- I Malvik har vi i mange år ligget flere kroner under landsgjennomsnittet. Den trenden bryter vi i år, og for første gang kommer Malvik kommune over landsgjennomsnittet per innbygger. Det er utrolig hyggelig, og jeg er skikkelig stolt på hele Malviks vegne, sier Ingrid Aune.

Fylkesoversikten viser at Malvik ligger på 13.-plass av Sør-Trøndelags 25 kommuner, og Malvik har de mest gavmilde innbyggerne i trondheimsområdet.

Ikke alle fikk besøk

Eneste skår i gleden for ordføreren er at ikke samtlige husstander i Malvik fikk besøk av bøssebærere.

- Dessverre manglet vi bøssebærere til alle rodene i Hommelvik, så det var en del innbyggere som ikke fikk bøssebærere på døra. Jeg håper alle disse benytter muligheten til å gi via Vipps eller andre løsninger, sier Ingrid Aune.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...