Nea Radio

Innovative Posten

POSTEN tester levering innenfor døren når du ikke er hjemme. Foto: Petter Sørnæs / Posten

Posten kåret til Norges mest innovative selskap.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Posten klatret helt til topps i årets kåring av Norges 25 mest innovative selskaper.

Det er innovasjonsmagasinet InnoMag står bak kåringen der en ekspertjury har kommet frem til listen over norske selskaper som ifølge magasinet «er i verdensklasse når det gjelder å jobbe aktivt med innovasjon».

Enklere hverdag

- Dette er en flott anerkjennelse av vår målrettede satsing på innovasjon over flere år. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Det er svært gledelig å se at vi lykkes på mange områder og at innsatsen til våre medarbeidere i Posten blir lagt merke til, sier konsernsjef Tone Wille.

Med i juryen i år var professor i innovasjon Ragnhild Nilsen, redaktør i Computerworld Henning Meese, professor i innovasjon på NHH Tor W. Andreassen og professor Leif Edvinsson fra Sverige. InnoMags redaktør, Truls Berg, er juryens leder.

Målbevisst satsing

Juryen innrømmer at det er overraskende at en av Norges eldste virksomheter troner på toppen og innser at det ikke har vært noen lett vei til førsteplassen for Posten.

- Imidlertid har de satset målbevisst, strategisk og turt å bygge opp en innovasjonsmodell som selveste MIT har latt seg imponere av, heter det i juryens uttalelse.

Former fremtiden

Juryen la spesielt vekt på alle de konkrete initiativene som norske kunder av Posten allerede ser effekten av. Posten tester blant annet selvkjørende postrobot, levering innenfor døren når du ikke er hjemme og ulike post- og pakkeautomater.

- Vi former nå fremtidens utleveringsnett og det blir tilpasset nye kundebehov i en digital tid. Vi skal fortsette å fornye oss for å gi kundene fleksibilitet og valgfrihet, lover Wille.

Norges mest innovative selskaper

Posten
DNB
Agder Energi
Aker BioMarine
Skatteetaten/SI
KF
Jotun
Hurtigruten
DNV GL
Telenor

(Kilde: www.innomag.no)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...