Nea Radio

Innovasjonsmidler i fokus hos Norbit

Arild Grande (Ap) helt til høyre, med blant annet representanter fra Selbu Arbeiderparti hos B. Langseth etter besøk hos Norbit.

Stortingsrepresentant Arild Grande og Selbu Arbeiderparti fikk innsikt i hva en bedrift i verdensklasse ønsker og trenger når det gjelder midler til innovasjon.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2019 kl 22:38

Selbu Arbeiderparti og stortingsrepresentant Arild Grande (Ap) gjestet Norbit tirsdag 20. august. Formålet med besøket var finne ut hva som trengs for at en slik bedrift kan fortsette å levere arbeidsplasser og produkter som markedet trenger, men også at midler som gis til innovasjon ikke er treffsikkert nok ovenfor eksisterende bedrifter.

- Norbit er en fantastisk bedrift som vi er stolt av i hele Trøndelag, sier Grande etter bedriftsbesøket.

Kompetanseheving viktig i næringspolitikken

Kompetanseinvestering blant de ansatte var også et tema som ble diskutert, og Grande forteller om mange gode innspill når det gjelder muligheten til å utvikle seg i jobb.

- Vi hører fra bedrifter i hele Midt-Norge at her er det et behov som ikke dekkes, forteller stortingsrepresentanten.

Skryt til Selbu

- Næringslivet i Selbu forteller at det er kort vei fra behovet melder seg til at man stiller opp fra kommunen, at saksbehandlingstiden er kort og at kommunen tilrettelegger gjennom billige næringsarealer. Det er et eksempel til etterfølgelse for andre kommuner, sier Grande.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...