ANNONSE
Annonse
Nea Radio

KIWI, ikke Coop i Homla Hageby:

Inngikk ny avtale med dagligvarekjede

Fritz Bade leder Hommelvik Panorama som står bak byggingen av Homla Hageby i Hommelvik. Foto: Anne Gundersen

Nå er det klart at det blir KIWI og ikke Coop som flytter inn på Stilastomta i Hommelvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2020 kl 11:32

ANNONSE
Annonse

Denne uka ble det kjent at Coop ikke lengre er dagligvarekjeden som skal leie lokaler i første etasje i det som skal bli Homla Hageby. Leder i utbyggerselskapet Hommelvik Panorama, Fritz Bade, sier at det ikke er så dramatisk som det høres ut.

– Vi fikk en treg start på salg av leilighetene og derfor bestemte vi oss for å dele prosjektet opp i to byggetrinn. Han forteller at det dermed ble bare 1500 kvadratmeter til rådighet som næringsareal og dermed var dette mindre enn de 2000 Coop hadde signert kontrakt på.

– Vi la arealet ut på anbud igjen og dermed viste KIWI interesse og skrev kontrakt. Coop blir værende der de er og satser på å oppgradere lokalene i Hommelvik sentrum

Saken fortsetter under lydfila:

Plass til alle

Homla Hageby kommer i tillegg til Hommelvik Sjøside, som er en etablert aktør på boligmarkedet i Malvik. I tillegg tyder alt på at også et tredje prosjekt vil reise seg, da mer sentrumsnært enn Homla Hageby.

– Er det behov for så mange leiligheter i Hommelvik? Kan markedet absorbere det?

– Alt tyder på det. Under et informasjonsmøte nylig mente også kommunens eksperter at det vil bli et betydelig større behov for boliger i Hommelvik og også i hele Malvik i årene som kommer. Kommunen planlegger for det og det gjør vi også, sier Fritz Bade.

Nøkkelord

ANNONSE