Nea Radio

Femundløpet:

Inngår treårig avtale med DigiKo

INNGÅR KONTRAKT: Det tynsetbaserte PR-og kommunikasjonsbyrået DigiKo inngår et treårig samarbeid om pressetjenester med Femundløpet. Fv: Daglig leder i DigiKo Trine Haanæs, Liv Maren Mæhre Vold og daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll. Foto: DigiKo

Femundløpet inngår et treårig samarbeid med Tynset-firmaet DigiKo AS om håndtering av media- og pressetjenester fram til og med løpet i 2022.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Avtalen innebærer at gründerne fra Tynset skal ha ansvar for den utadrettede kommunikasjonen for et av verdens største hundeløp, både i tradisjonelle og sosiale kanaler.

- Erfaringene vi har gjort de siste årene er at vi ser en stor verdi av å være profesjonelle i kommunikasjonen med våre følgere, publikum og samarbeidspartnere. Trykket på henvendelser nå fra ulike hold klarer vi internt ikke å følge opp. Med satsingen som nå gjøres med nasjonal og internasjonal tv-sendinger i QPAWS (QrillPet Arctic World Series) stiller det større krav til vår kommunikasjon. Da er det en gang slik at det vil være riktig å søke ekstern kompetanse. Når vi nå hadde muligheten for et samarbeid med den entusiastiske gjengen i Digiko, så grep vi den, sier daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll.

Etablerer Røros-kontor

PR- og kommunikasjonsbyrået kom inn i Femundløpet like før løpsstart i 2019 og satser nå enda sterkere på Røros gjennom samarbeidet med Femundløpet.

- En etablering av et Røros-kontor har ligget i kortene lenge, og avtalen med Femundløpet gjør også at vi blir å finne i Bergstaden på fastere basis, sier daglig leder Trine Haanæs.

Liv Maren Mæhre Vold har fungert som presseansvarlig for løpet siden januar i år. Foruten å bygge opp en helhetlig kommunikasjonsstrategi og gjøre Femundløpet enda mer synlig for publikum, er målet også å bygge intern sosiale medier-kompetanse i organisasjonen.

Mediaopplæring

Femundløpet og Charlottenlund videregående skole har i tillegg en femårsavtale der elever fra vg3 mediefag bidrar med reportasjer til Femundløpets kanaler. De er nå godt i gang med å lage ulike saker både i tekst og video. Det gir en praktisk god tilnærming til faget for kommende journalister og mediafolk.
Charlottenlund stiller med 50 elever og lærere som DigiKo har ansvaret for å koordinere.

I kjølvannet av den økte satsningen på presse- og kommunikasjonsarbeidet, kommer også et eget magasin i samarbeid med Rørosnytt. Magasinet skal i januar distribueres til alle husstander og bedrifter i de sju kommunene løpet går.

- Vi ønsker å gi publikum et enda større innblikk i hva Femundløpet og hundekjøringsmiljøet egentlig er og fortelle de gode historiene som ligger i løypa. Vi setter potespor i hele regionen, og da er det viktig for oss at også publikum føler interesse og eierskap til løpet, sier Mæhre Vold.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...