Nea Radio

Ren Røros Digital:

Inngår avtale med Telia for bedre TV-tilbud   

Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund

Ren Røros Digital AS inngår samarbeid med Telia. Dette for å gi selskapets kunder et bedre tilbud av TV- og underholdningstjenester.  

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2021 kl 09:23

Den nye samarbeidsavtalen trer i kraft i løpet av 2021. Ren Røros Digital kan dermed tilby kundene Telias TV- og underholdningstjenester over fastnettene som selskapene disponerer i sine geografiske områder på Røros, Os og Ålen samt Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy.

Kundenes eneste kontaktpunkt

- Dagens kontrakt med Telenor går ut i 2021. Ren Røros Digital inviterte Telenor og andre aktører til å komme med nye tilbud. Telia ble valgt fordi det gir det beste og mest fremtidsrettede tilbudet for kundene. Vi kan tilby kundene våre et særdeles godt underholdningsprodukt. Samarbeidet med Telia gir brukerne våre flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Samtidig blir Ren Røros kundenes eneste kontaktpunkt. Vi er opptatt av at kunder til enhver tid skal ha det beste underholdningstilbudet og den beste kundeservicen.
Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som vil komme kundene til gode, sier en fornøyd administrerende direktør Arne Horten.

Uendelige muligheter

- Det nye samarbeidet mellom Telia og Ren Røros Digital skal sikre kundene et fremtidsrettet TV- og underholdningstilbud. Det skal ha bedre brukervennlighet med nærmest ubegrensede muligheter for tilpasset innhold. Den nye satsingen er tuftet på verdiene til Ren Røros Digital om å være nyskapende og gi kundene glede og trygghet i deres digitale hverdag, sier Ren Røros Digital i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for den nye samarbeidsavtalen med Ren Røros Digital. Det er et solid selskap med sterk lokal forankring på Røros. Vi ser frem til et godt og langsiktig partnerskap der vi sammen skal forenkle hverdagen til kundene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Arne Horten ved Ren Røros viser frem den nye dekoderen som vil bli å finne hos selskapets kunder i løpet av 2021. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...