Nea Radio

Stand-up på Brød & Sånt:

Innertier på hjemmebane

Traff godt: Hroar Wold Nordhaug traff særdeles godt i sine poeng om Malvik, det syntes ihvertfall publikum. Foto: Runar Kjøsen

Fredag kveld var det nok en gang duket for Stand-up på Brød & Sånt på Midtsandtangen. Det var en hyggelig opplevelse for de fremmøtte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Brød & Sånt på Midtsandtangen har også vært arena for Stand-up tidligere, og denne kalde fredagskvelden i starten av mars ble en varm og god opplevelse for de nært seksti fremmøtte.

Det var Stand-Up Trondheim som sammen med den lille, koselige kafèen i hjerte av Malvik som var arrangør for arrangementet, og hadde dratt med seg fem solide komikere til Midtsandtangen.

Den røde tråden

Det var forfatter Ole Asbjørn Ness fra Oslo som var konferansier, og han hadde en veldig god dialog med publikum. Så god dialog at han i den ene pausen søkte opp det ene paret på første rad på facebook, og harselerte rundt deres felles facebook-konto.

Publikum i sin hule hånd: Konferansier Ole Asbjørn Ness harselerte med publikum, men skapte god stemning på Midtsandtangen. Foto: Runar Kjøsen

Det var god stemning gjennom hele kvelden på Brød & Sånt, da både Raymond Falldalen, Stian Foss og Stein Vegard Hansen inntok scenen for å fortelle om sitt liv og dele sine vitser.

På hjemmebane

Det var først da kveldens headliner, Hroar Wold Nordhaug kom på scenen man virkelig kunne kjenne på hvor god stemningen var. Nordhaug er bosatt i Malvik, og kjenner kommunen godt. Mange kunne nok kjenne seg igjen i mange av hans poenger rundt hva som rører seg i bygda. Hans tjue minutter på scenen gikk forbløffende fort, og jubelen sto til tider i taket.

Etter forestillingens slutt kom stedets eier Valery Hofman opp for å si noen ord, og det er nok ikke siste gang man får servert stand-up på Midtsandtangen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...