Nea Radio

Innebandy til folket!

Mandag kveld ble innebandyvantet satt opp for første gang i Selbuhallen. Foto: Per-Erik Ofstad

Mandag kveld ble tidenes første innebandytrening avholdt i regi av Selbu Innebandyklubb i Selbuhallen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2018 kl 22:30

Trener Åsmund Sjøberg og en gjeng engasjerte spillere møtte opp til historiens første trening for den nyetablerte klubben. Sjøberg forteller at det er godt å komme i gang med treninger etter lang tid med forberedelser. Klubben har fått god hjelp fra Norges Bandyforbund i etableringsfasen, og har fått både vant og mål. Køller og annet utstyr er også på plass.

Stort engasjement

- I Selbu har det ikke tidligere vært noe miljø for innebandy, da jeg flyttet hit for et år siden så jeg mitt snitt til å prøve å få i gang et miljø forteller Sjøberg. Treneren ser lyst på mulighetene for å få til ei stabil gruppe på sikt. Han forteller at engasjementet er stort, og a det er lav terskel for å delta på treningene. Alt man trenger er et par gode joggesko og gymtøy.

Idrett i vekst

Innebandy er en idrett som er i stor vekst i Midt-Norge. Bare i Trøndelag deltar 60 lag i seriespill for senior. Seriespill finner man også i yngre årsklasser. Det er mulig for Selbu IBK å melde på lag allerede denne vinteren, ettersom fristen for påmelding stenger kun en uke før seriestart. Det arrangeres også flerfoldige turneringer på både høyt og lav

Innebandyskole for barn

Innebandyklubben vil arrangere treninger mandag halv ti for interesserte over 16 år. Barn i grunnskolen vil få muligheten onsdager klokka fire. Treningene på onsdag vil bestå av en gruppe for barn fra 1-4 trinn, og en gruppe for 5-7 trinn. Sjøberg forklarer at innebandyen kan være et fint alternativ for de som kanskje ikke finner seg helt til rette med dagens eksisterende idrettstilbud.

Åsmund Sjøberg om etableringsfasen av Selbu Innebandyklubb.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...