ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Vil ha med flere

Innebandy i Hovet

Innebandy i Hovet Foto: Per Magne Moan

NMK Gaula Motorsport med lavterskeltilbud til alle.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2019 kl 22:42

ANNONSE
Annonse

I flere år har NMK Gaula Motorsport arrangert innebandytreninger i Hovet.

Hver torsdag kl 20.00 er det trening, og ansvarlig for opplegget, Stein-Ove Bogholm, sier at selv om dette er et populært tilbud med mange deltagere, så er det plass til flere.

– Dette er et lavterskeltilbud med deltagere av begge kjønn og fra ungdommer til godt voksne, sier han. Det settes opp baner med vant, alt etter hvor mange det er som deltar på treningene.

Artikkelen fortsetter lenger ned på siden

Innebandy i Hovet Foto: Per Magne Moan

– Dette er fin trening for alle. Det startet for flere år siden ved at Ålen Motorklubb hadde trening for sine medlemmer. Så har vi videreført dette og det er god allround trening, sier Bogholm og innrømmer at motorsportklubben ofte er i mindretall på treningene.

Arrangøren stiller med det som trengs av køller og baller.

At dette er god trening, kan Nea Radios reporter skrive under på. Undertegnede som selv mener å være i rimelig bra form, holdt godt følge i temmelig nøyaktig to kamper á 5 minutter, så var det slutt. Dette er knallharde intervalløkter, som kjentes godt i kroppen i dagevis etterpå.

Nå skal det sies at intensiteten er noe hver enkelt legger opp til selv, men så er det dette med at enkelte bare kjører på til kreftene tar slutt da.

Hør intervju med Stein-Ove Bogholm her:

Nøkkelord

ANNONSE