Nea Radio

Vil ha med flere

Innebandy i Hovet

Innebandy i Hovet Foto: Per Magne Moan

NMK Gaula Motorsport med lavterskeltilbud til alle.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2019 kl 22:42

I flere år har NMK Gaula Motorsport arrangert innebandytreninger i Hovet.

Hver torsdag kl 20.00 er det trening, og ansvarlig for opplegget, Stein-Ove Bogholm, sier at selv om dette er et populært tilbud med mange deltagere, så er det plass til flere.

– Dette er et lavterskeltilbud med deltagere av begge kjønn og fra ungdommer til godt voksne, sier han. Det settes opp baner med vant, alt etter hvor mange det er som deltar på treningene.

Artikkelen fortsetter lenger ned på siden

Innebandy i Hovet Foto: Per Magne Moan

– Dette er fin trening for alle. Det startet for flere år siden ved at Ålen Motorklubb hadde trening for sine medlemmer. Så har vi videreført dette og det er god allround trening, sier Bogholm og innrømmer at motorsportklubben ofte er i mindretall på treningene.

Arrangøren stiller med det som trengs av køller og baller.

At dette er god trening, kan Nea Radios reporter skrive under på. Undertegnede som selv mener å være i rimelig bra form, holdt godt følge i temmelig nøyaktig to kamper á 5 minutter, så var det slutt. Dette er knallharde intervalløkter, som kjentes godt i kroppen i dagevis etterpå.

Nå skal det sies at intensiteten er noe hver enkelt legger opp til selv, men så er det dette med at enkelte bare kjører på til kreftene tar slutt da.

Hør intervju med Stein-Ove Bogholm her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...