Nea Radio

Covid-19:

Ingen smitte i Tydal

Avkrefter smitte: Kommuneoverlege i Værnesregionen Leif Edvard Muruvik Vonen avkrefter at det er et smittetilfelle i Tydal. Foto: Anne Gundersen

Tirsdag morgen ble det kjent at en person angivelig skulle være smittet med Covid-19 i Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 16:18

Det var VG som først meldte om at en person bosatt i Tydal skulle ha fått påvist koronasmitte. Da Nea Radio tok kontakt med kommunedirektør Heidi Horndalen tirsdag formiddag kunne hun verken bekrefte eller avkrefte det omtalte tilfellet.

Gjennom dagen har kommuneoverlege i Værnesregionen Leif Edvard Muruvik Vonen undersøkt ryktene. Han kan nå avkrefte at det er smitte i Tydal.

– Vi ble klar over disse ryktene ganske tidlig i dag, og ønsket å gjøre nærmere undersøkelser. Hvis noen hadde testet positivt i selve kommunen Tydal, så hadde jeg visst om det, sier Vonen

Det er dermed ingenting som tyder på at det er noen i Tydal med påvist smitte per dags dato. Og han har en mistanke om hvorfor dette har skjedd.

– Det ser mest sannsynlig ut til at det er en person som er folkeregistrert i Tydal som har testet positivt et annet sted i landet og får behandling der, sier Vonen til Selbyggen.

Dermed står Tydal fortsatt som en kommune uten smitte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...