ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Klubbet ned:

Ingen debatt da ny leder ble valgt

Ordfører Ole Morten Balstad klubbet ned Trond Kåre Langseth og Åsmund Sjøberg i gårsdagens kommunestyremøte. Foto: Skjembilde fra sendingen til Nea Radio.

Alf Ronny Rotvold ble i går kveld valgt til ny leder for hovedutvalg samfunnsutvikling i Selbu. Det ble ingen debatt, da forsøkene på dette ble klubbet ned.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2022 kl 15:24

ANNONSE
Annonse

Det ble valgt ny leder for hovedutvalg samfunnsutvikling på kommunestyret i Selbu mandag kveld. Valget skjedde etter at Trond Kåre Langseth meldte seg ut av Høyre og trakk seg fra politiske verv.

Ny leder for utvalget er Alf Ronny Rotvold, som representerer Arbeiderpartiet og ble valgt mot tre stemmer. SVs to og den nå uavhengige kommunestyrerepresentanten Langseth.

Rotvold er til daglig salgssjef i Selbuhus AS.

Klubbet ned

Trond Kåre Langseth (Uavhengig) påpekte i sitt innlegg om valget debatten som har rast i Selbu i det siste om uheldige bindinger mellom eiendomsutviklere og politikere og at Rotvold med sin rolle i Selbuhus er i et samarbeidsprosjekt med Granby AS.

– Dette er en sak om et nytt valg, sa Balstad og klubbet ned Langseth som ikke fikk fortsette.

– Ok jeg godtar det, men vil oppfordre Arbeiderpartiet til å tenke seg om, sa Langseth avslutningsvis.

Også Åsmund Sjøberg ble klubbet ned av ordfører Ole Morten Balstad, da han ville kommentere valget av ny leder i hovedutvalg samfunnsutvikling i Selbu kommune.

Nøkkelord

ANNONSE