Nea Radio

Går av som fylkesdirektør:

– Ingen dag har vært lik

Blir pensjonist: Fylkesdirektør i NAV Trøndelag, Bente Wold Wigum har bestemt seg for å gå av med pensjon, etter 38 år i etaten. Foto: NAV Trøndelag

Bente Wold Wigum går av som fylkesdirektør i NAV Trøndelag, etter 38 års tjeneste i etaten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.01.2021 kl 13:43

Wigum, som fyller 65 år i mars, startet sin etatskarriere ved Arbeidskontoret i Trondheim i 1982. Hun ble etter hvert avdelingsleder, jobbet fra 1995 i Arbeidsdirektoratet med kompetanseutvikling, og ble i 2002 fylkesarbeidssjef i Sør-Trøndelag. Wigum har siden oppstarten av NAV i 2006 hatt stillingen som fylkesdirektør, først i NAV Sør-Trøndelag og fra 2018 som fylkesdirektør i det sammenslåtte NAV Trøndelag.

– Jeg slutter i en jobb jeg synes har vært svært givende, viktig og interessant. Ingen dag har vært lik og jeg har gjennom arbeidet fått lært mye om Trøndelag og landet vårt. Jeg har lært mange flotte mennesker å kjenne, og har hatt en svært engasjert og dedikert medarbeider- og ledergruppe. Jeg er stolt av jobben vi har fått til, sier hun.

Wigum blir formelt pensjonist 1. september, men vil ha sin siste arbeidsdag før sommeren.

– Fram til da vil jeg ha full oppmerksomhet på å løse de mange viktige oppgavene NAV står i. Vi har en arbeidsmarkedskrise vi aldri før har sett maken til, og for at flest mulig skal komme seg tilbake i jobb, er det helt vesentlig at vi i NAV bruker vår kompetanse og virkemidler på riktig måte, sier Wigum.

Takker for stor innsats

Arbeids- og velferdsdirektoratet takker Wigum for stor innsats gjennom mange år.

– Når Bente nå har bestemt seg for å bli pensjonist, mister vi en av våre aller mest erfarne og dyktige ledere i NAV. Heldigvis er det ennå noen måneder til hun går av, men la meg også benytte denne anledningen til å takke henne for den store innsatsen hun har nedlagt i å utvikle og drifte NAV gjennom mange år, sier arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik.

Stillingen som fylkesdirektør i NAV Trøndelag vil bli utlyst på vanlig måte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...