Nea Radio

Fem storpotter siden mars:

Ingeborg vant 101.500 kr

Ingeborg Halle fra Stjørdal vant hele 101.500 kr på radiobingo sist tirsdag. Er det din tur neste gang? Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Ingeborg Halle fra Stjørdal ble den femte storpottvinneren i Nea Radios radiobingo siden mars.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2020 kl 12:32

Det er delt ut over 1.500.000 kroner i Nea Radios radiobingo i år, totalt er det hele fem lokale vinnere som har vunnet over 100.000 kroner. Sist tirsdag var det Ingeborg Halle fra Stjørdal som stakk av med storpotten.

- Det er alltid stor stas å kunne utbetale storjackpotter, sier bingosjef og daglig leder i Nea Radio Stian Elverum.

Jo flere som spiller - jo mer premier kan deles ut

- Etter koronaen kom så har vi merket en stor økning av interessen for radiobingoen. Det gir mange ting tilbake. Først og fremst blir det mer premier å kunne dele ut, slik som vi har sett et godt eksempel på nå. Det gir også rom for å bruke enda mer penger på redaksjonelt innhold i radioen og vi kan satse enda mer på radiodriften, noe vi også gjør så fort vi har muligheten til det, sier Elverum.

Premiepotten opprettholdes

Det er fortsatt 100.000 kr i jackpot i Nea Radios radiobingo i tillegg til den nye "superjackpotten" på 50.000 kr. - Totalt er det hele 10 lykketall i spill over en hel kveld, sier bingosjef Elverum avslutningsvis.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...