Søkeresultat

Nyheter av: Marius Haugan Lillegjære

Vårhus med kontroversiell scoring

Vant toppkampen:

Vårhus med kontroversiell scoring

Publisert:

Rosenborg ligger ekstremt godt an til medalje i sin første sesong i Toppserien etter å ha slått Avaldsnes 3–1 hjemme søndag. Ålbyggen Ina Lundereng Vårhus satte kronen på verket i en fantastisk fotballkamp med sin første scoring i svart og hvitt.

Utsetter forestillingen

Røros:

Utsetter forestillingen

Publisert:

Årets store satsing for Bergstaden teaterlag og Kulturskolen – oppsetningen av Oliver Twist blir utsatt. Det skriver Røros kulturskole i en pressemelding.

Skinasjon på vikende front?

Skinasjon på vikende front?

Publisert:

Har du inntrykk av at "alle" andre går milevis på langrenn og deler bilder av det i sosiale medier mens du selv lar skiene ligge i garasjen, kan du trøste deg med at du tilhører en voksende majoritet.

Mindre motiverte elever

Elevundersøkelsen 2019:

Mindre motiverte elever

Publisert: - Oppdatert: 28.10.2020 kl 11:08

Resultatene fra Elevundersøkelsen er stort sett stabile over tid og viser at elevene trives på skolen. Unntaket er en nedgang i elevenes motivasjon på 5., 6. og 7. trinn. Også Lærerundersøkelsen indikerer at elevene er mindre motiverte enn for noen år siden.

Lærer elevene takkebakst

Lærer elevene takkebakst

Publisert:

Fredag var det full skoledag på kjøkkenet for 6. trinn ved Hov skole. Ålen historielag hadde regien da elevene hadde sin første leksjon i takkebakst.

Lørdag åpner e-sportrommet

Holtålen:

Lørdag åpner e-sportrommet

Publisert:

E-sport-rommet i Ålen ILs klubbhus på Kirkhusmoen åpnes på lørdag. Det bekrefter lederen av e-sportgruppa, Iver Ryen Hov.

Vil gjennomføre avløpsplanen trinnvis

Holtålen:

Vil gjennomføre avløpsplanen trinnvis

Publisert:

Etter en lang diskusjon vedtok formannskapet i Holtålen i møtet tirsdag at den nye avløpsplanen skal gjennomføres trinnvis.

Formannskapet punger ut

Holtålen:

Formannskapet punger ut

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2020 kl 09:48

Formannskapet i Holtålen vedtok i møte tirsdag å godkjenne to søknader om lån på til sammen en halv million kroner.

Varsler kampvotering

Stortingsvalget 2021:

Varsler kampvotering

Publisert:

Trøndelag Senterungdom er ikke fornøyde med nominasjonskomiteens forslag til stortingsliste for Sør-Trøndelag valgkrets. Nå varsler de kamp om 3. plassen.

Ny variant oppdaget i Trondheim

Koronaviruset:

Ny variant oppdaget i Trondheim

Publisert: - Oppdatert: 19.10.2020 kl 13:36

Smitteutbruddet i Trondheim skyldes en ny variant av koronaviruset som ikke er sett i Norge før, sier kommuneoverlege Tove Røsstad.

Reddet uavgjort i siste sekund

RBK Kvinner:

Reddet uavgjort i siste sekund

Publisert:

Rosenborg gikk mot sesongens – og historiens – aller første tap i toppoppgjøret mot Vålerenga søndag ettermiddag. Så ble de reddet av en 18-åring havgapet på Mørekysten.

Biblioteket til Ålentorget

Endelig vedtatt:

Biblioteket til Ålentorget

Publisert:

Kommunestyret i Holtålen fattet torsdag kveld det endelige vedtaket om å flytte kommunens folkebibliotek til Ålentorget.

Flertall for vinmonopol

Holtålen:

Flertall for vinmonopol

Se video fra debatten her

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2020 kl 09:13

Et flertall i kommunestyret i Holtålen vedtok i møtet torsdag kveld å sende en søknad om etablering av et polutsalg i Ålen. Senterpartiet stemte mot. Se opptak av debatten nederst i saken.

Ruster opp tre veier

Holtålen:

Ruster opp tre veier

Publisert:

Kommunestyret i Holtålen vedtok torsdag kveld å prioritere koronamidler fra staten til å ruste opp tre kommunale vegstrekninger.

Kommunestyremøte i Holtålen

Se opptak av

Kommunestyremøte i Holtålen

Publisert: - Oppdatert: 15.10.2020 kl 21:34

Torsdag kveld er det duket for kommunestyremøte i Holtålen. Det ser du direkte her hos Nea Radio. Møtestart klokken 19:00.

Lastebilvelt på E6

Lastebilvelt på E6

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2020 kl 09:26

En lastebil har veltet på E6 nord for Skatval kirke.

I dag åpner bassenget

Holtålen:

I dag åpner bassenget

Publisert:

I dag 14. oktober åpner badesesongen i Hovet i Ålen. Holtålen kommune forsikrer at man tar alle nødvendige forholdsregler for å hindre smittefare.

Mobilmasta offisielt åpnet

Mobilmasta offisielt åpnet

Publisert:

I typisk trøndersk høstvær ble den splitter nye mobilmasta på Skarven ved Øyungen i Holtålen kommune mandag offisielt åpnet.

Trafikkulykke på Røros – én alvorlig skadet

Trafikkulykke på Røros – én alvorlig skadet

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2020 kl 21:57

Det har vært en trafikkulykke på Røros, ifølge politiet. En person på rulleski har blitt påkjørt av en bil.

I gang med ny dirigent

Haltdalen mannskor:

I gang med ny dirigent

Publisert: - Oppdatert: 09.10.2020 kl 12:38

Det var store sko som skulle fylles da Tore Reppe ga seg som dirigent i Haltdalen mannskor. Etter en lang søken er nå erstatteren i full sving med det kjente koret fra Gauldalen.

Tre kvinner på topp

Stortingsvalget 2021:

Tre kvinner på topp

Publisert:

Nominasjonskomitéen i Trøndelag Høyre har i dag offentliggjort sitt forslag til partiets stortingsvalgliste for Sør-Trøndelag valgkrets. Statsråd Linda C. Hofstad Helleland foreslås som fortsatt listetopp. Sittende stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth får også fortsette som ...

Her er den nye banksjefen

Her er den nye banksjefen

Publisert:

Selbu Sparebank har ansatt Espen Eriksen som ny administrerende banksjef. Det skriver styreleder Per B. Grøtte i en pressemelding.

Avansement for RBK

1. runde NM:

Avansement for RBK

Publisert: - Oppdatert: 07.10.2020 kl 16:19

Rosenborg møtte et inspirert Kolbotn-lag hjemme på Koteng Arena onsdag ettermiddag, men til slutt var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Kristine Minde ble matchvinner da RBK Kvinner tok seg videre til kvartfinalen i Cupen.

Vedtok bibliotekplassering

Vedtok bibliotekplassering

Publisert: - Oppdatert: 06.10.2020 kl 11:04

Formannskapet i Holtålen vedtok tirsdag Ålentorget som nye lokaler for kommunens folkebibliotek. Målsettingen er å ferdigstille prosjektet innen 1. mars 2021.

Kjørte over Lyn

RBK Kvinner:

Kjørte over Lyn

Publisert: - Oppdatert: 04.10.2020 kl 17:51

RBK-jentene leverte en maktdemonstrasjon hjemme mot Lyn søndag ettermiddag. Tremålsseieren sender Rosenborg opp på 2. plass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...