Søkeresultat

Nyheter av: Anita Sivertsgård

Magisk opplevelse i Bergstaden Ziir

An-Magritt - en konsertforestilling

Magisk opplevelse i Bergstaden Ziir

Publisert:

Til en fullsatt kirke ble, An-Magritt - en konsertforestilling, en verdig avslutning på Artut kulturuke og Falkberget jubileet.

Full fart i Verket i helga

Yngrescup

Full fart i Verket i helga

Publisert:

Verket er i helga fylt til randen av håndballglade barn og voksne. Det spilles både på baner, i ganger, på tribuner og utendørs. Her er det mange ivrige i sving.

Stage cat på Thomasgården

Intimkonsert

Stage cat på Thomasgården

Publisert:

Hilde Louise Asbjørnsen er en av våre mest allsidige artister; jazz chanteuse, låtskriver, skuespiller, kabaretartist og tekstforfatter. Endelig fikk hun tid til å gjeste Røros.

Klart for håndballhelg på Røros

Yngres cup i Verket

Klart for håndballhelg på Røros

Publisert:

Cupleder Samareh Granqvist er klar til å ta imot 117 håndballag fra Elverum i sør til Steinkjer i nord. Det er duket for storhelg i Verket på Røros.

Jubilerer med gladkunst

Kunst og kaos fyller 5 år

Jubilerer med gladkunst

Publisert: - Oppdatert: 04.10.2019 kl 10:11

Galleriet Kunst og kaos på Røros fyller 5 år. Dette markerer de med jubileumsutstillingen KURIOSA 2.0 av og med kunstnerekteparet Gunilla Holm Platou og Eivind Stoud Platou som kan sies å være en eksplosjon av farger og gamle leketøy.

20 år som treningssenter

Aktiviteten jubilerer

20 år som treningssenter

Publisert: - Oppdatert: 03.10.2019 kl 20:23

Da Nils Henning Øglænd og kona Carina ville flytte hjem til Røros fant de ut at de måtte starte et treningssenter. I helga kan de feire 20 års jubileum.

Traveldag for Kulturskola på Røros

Minikonsert

Traveldag for Kulturskola på Røros

Publisert:

Artut er i fullgang, og både små og store bidrar til at det blir en skikkelig kulturfest på Sta’a. Torsdag var det en travel dag for kulturskoleelevene.

Møter på tvers av kultur og bakgrunn.

En gang i måneden arrangeres det kvinnekafe på Røros.

Møter på tvers av kultur og bakgrunn.

Publisert:

Røros Frivilligsentral, Røros sanitetsforening, Røde Kors og Røros Voksenopplæringssenter har i fellesskap startet opp med kvinnekafe, som er åpen for alle som ønsker å komme.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...