Nea Radio

Nea Radio

Ekstraordinært årsmøte i Trondheims-Ørn

Ina og co blir Rosenborg

Om alt går etter planen spiller laget i svarte og hvite drakter kommende sesong.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2020 kl 22:31

Ina Lundereng Vårhus fra Ålen og resten av medlemmene i Trondheims-Ørn har talt: Vi vil bli hvite og sorte.

På klubbens ekstraordinære årsmøte mandag kveld stemte ingen mot styrets forslag om å endre navn til Rosenborg.

KULTURPRISVINNER: Ina Lundereng Vårhus blir den første fra Ålen til å spille på Rosenborg. Foto: Per Magne Moan

Viktig for klubben

– Dette er virkelig en epokegjørende beslutning for Trondheims-Ørn. Den stolte historien kan ingen ta fra oss og nå går vi inn i et samarbeid som kan løfte klubben tilbake til toppen, der Trøndelags fremste kvinnelag hører hjemme, sier Ragnar Slettestøl, styreleder i Trondheims-Ørn.

Kun en sak sto på agendaen på det ekstraordinære årsmøtet på Koteng Arena: Å endre navn fra Trondheims-Ørn til Rosenborg og skifte draktfarge fra gul og blå til hvit og svart.

Lang prosess

– Det har vært mange gode samtaler innad i klubben og blant medlemmene på vei mot denne beslutningen. Det er klart at endringen vekker følelser og vemod blant klubbpatrioter som har Ørn i hjertet sitt. Samtidig viser årsmøtet at medlemmene er enige med styret i at et samarbeid med Rosenborg er et riktig og viktig veivalg for klubben og spillerne våre, sier Torgrim Olsen, markedssjef i Trondheims-Ørn.

– Å bli Rosenborg gjør at vi kan virkeliggjøre enda større drømmer for regionens beste jentespillere og alle oss som heier på dem. Det er en reise som vi gleder oss enormt til å starte på, sier Olsen.

ENSTEMMIG: Det var folksomt på årsmøtet i Trondheims-Ørn mandag kveld. Foto: Trondheims-Ørn

- Hva med Koteng Arena kontra Lerkendal?

– Vi skal videreutvikle og bruke Koteng Arena. Det er det som er banen vår og det er ingen god opplevelse å spille for noen hundre tilskuere på Lerkendal. Men på sikt kan større oppgjør spilles på Lerkendal, sier Olsen til Nea Radio og presiserer at også styret i Rosenborg må godkjenne fusjonsplanene før denne iverksatt.

Han er likevel sikker på at dette ender godt for begge parter da dialogen mellom de to klubbene har vært lang og grundig.

– Fullstendig fusjon ligger i enden av en femårsplan. En slik prosess tar litt tid og i 2020 vil Rosenborg Kvinner ha sitt eget nummer i Brønnøysundregisteret

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...