Nea Radio

Nea Radio

Imponert over Vikhammer Sør Vel

Imponert: Formannskapet i Malvik besluttet mandag å støtte rådmannens innstilling om å stille kommunal lånegaranti for Vikhammer Sør Vels utradisjonelle ballbingeprosjekt. Foto: Anne Gundersen

Mandag valgte formannskapet i Malvik å støtte Vikhammer Sør Vels søknad om kommunal garanti for å realisere ballbinge. Bingen vil få granulat av kokos og kork i stedet for tradisjonelt gummigranulat.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var et samlet formannskap i Malvik som mandag valgte å gå for rådmannens innstilling om å gi Vikhammer Sør Vel en kommunal garanti for å realisere en ny ballbinge.

– De har virkelig imponert oss, sier Torgeir Anda (V).

– Ikke bare er søknaden helt fantastisk gjennomført, men det at de velger utradisjonellt ved å ønske å bruke kokos og kork i stedet for gummigranulat, er nærmest for en revolusjon å regne.

Saken fortsetter under lydklippet

Torgeir Anda (V) og Anne Synnøve Mostervik (AP) om Vikhammer Sør Vels nye ballbinge

Et skifte

Anne Synnøve Mostervik (AP) er enig med Anda.

– Dette handler om å tenke nytt. Det at Vikhammer Sør Vel nå velger som de gjør, betyr kanskje starten på utfasingen av gummigranulat i Malvik kommune, rett og slett et skifte. Vi vet at det materialet som brukes i dag er helseskadelig og vi er nødt til å begynne å tenke på helsa til ungene som bruker disse banene. Også Mostervik lot seg imponere av søknadens form.

– Denne søknaden er den beste jeg har sett siden jeg begynte i politikken. Saken er så underbygd og så klart lagt fram at jeg faktisk ringte til underskriver og sa hvor imponerte hele formannskapet ble av dette, smiler hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...