Nea Radio

Imponerende UKM i Selbu og Tydal

GITARKAMERATENE: Iver Solli Røset, Markus Løvø Aune og Åsmund Sollie er trioen bak "Habneros" Foto: Andreas Reitan

Ikke de mest folkerike kommunene, men knapt 5000 innbyggere kan tydeligvis by på ungdommelig kultur av klasse! UKM Selbu og Tydal hadde inntatt Bell amfi torsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vi blir jo like imponert hvert år, men årets UKM for Selbu og Tydal, denne gang i Bell amfi, tar nok rekorden.

SLT-koordinator Tove Storhaug og hennes stab blant frivillige og utkommanderte blant ansatte og foreldre i kulturskolene i de to neadalskommunene sørget for et tett, variert og uforutsigbart program. Nesten tre timer fra start til slutt, men det får våge!

Proff lyd og lys? Ja, selvsagt, som vanlig.

Mini fylkesmønstring

Mens flere kommuner sliter med å stilledeltakere til UKM, blomstrer det til fulle i Selbu og Tydal.
Ei imponerende sjølregissert teaterforestilling fra Tydal, tre kunstbidrag og 28 musikkinnslag fra scena utgjorde årets UKM-forestilling fra Selbu og Tydal.
Konstituert kulturskolerektor i Selbu, Ivar Aas, var også imponert:

Hør intervju med konstituert kulturskolerektor i Selbu, Ivar Aas:

Disse gikk videre

Tydal:
10. Luna Emilie
15. Tydalsbanden junior
17. Lise & Marit

Selbu:
16. Kristians jazzkvintett
20. Kristian
22. Marion og Ida
28. Paul Anders og Thomas
29. Blue Diamonds

I tillegg gikk Nathaniel Andre videre med begge sine bilder.

Hør Kristian's JazzKvintett med Mezzofortes "E.G. Blues"

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...