Nea Radio

Jammen va` det livat:

Imponerende hyllest til Arnsteins

Uventa imponerende: Alle skuespillerne på scenen under hyllesten til Arnsteins i Ytre Malvik Samfunnshus. Foto: Runar Kjøsen

Forrige uke hadde verdens første gammeldansmusikal premiere i Ytre Malvik Samfunnshus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mange var nok en smule skeptisk da de skulle være vitne til verdens første gammeldans-musikal. Kanskje har de ikke hatt noe spesielt forhold til gammeldans, Arnsteins eller trekkspill. Men jaggu måtte de bite i det sure eple, idet de møtte seg selv i døra.

Uventa imponerende

Teatergruppa Uventa Underholdning med sitt utspring i Malvik hadde valgt å ta tak i diskografien til gammeldans-bandet Arnsteins, og sette opp en musikal basert på deres låter. Midt på scenen var det plassert et band som besto av Torstein Hope, Morten Teigen, Rune Trondsetås og Tomas Amdal. De hadde god kontroll på musikken, og gjorde sitt for at musikken skulle være godt sydd sammen med en solid, og til tider veldig morsom handling.

Manuset i sin helhet er skrevet av Finn Fosmo og hans sønn, Jo Arne. Det er også de to som sammen har hatt regien og ansvaret for forestillingen, i tillegg nærmest strålte de i sine roller på scenen.

Dag Martin Ø. Hope, Eva Renolen Norman, Inger Marie Teigen, Elias Olufsen, Maren Overvik Thomsen, Hroar Wold Nordhaug, Marit Renolen Norman og Kristin Sjöberg bekledde de andre rollene. Her var det mange gode enkeltprestasjoner og et godt samspill som gikk som en rød tråd gjennom hele forestillingen.

Ble hyllet av Arnsteins

Når premieren på verdens første gammeldans-musikal var vel gjennomført mottok gjengen bak stykket en velfortjent hyllest og blomster fra musikerne i Arnsteins som tydelig var veldig imponert over det de hadde sett.

Det eneste spørsmålet man sitter igjen med til slutt er, når blir neste forestilling?

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...