Nea Radio

Nea Radio

Idrettsstipend til Ingeborg og Jørgen

STIPEND: Ingeborg Rolseth Holt har hatt en imponerende utvikling på håndballbanen. Foto: Andreas Reitan

Ingeborg Rolseth Holt og Jørgen Slind får hvert sitt stipend fra Grete Ingeborg Nykkelmos Idrettsfond.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Håndballspilleren Ingeborg Rolseth Holt og skiløperen Jørgen Slind får årets stipend fra Grete Ingeborg Nykkelmos Idrettsfond.

Stipendene deles ut under det siste kommunestyremøtet før jul.

Her er begrunnelsene fra styret for fondet:

Ingeborg Rolseth Holt

Styret for Grete Ingeborg Nykkelmos Idrettsfond innstiller på at stipend for 2017 tildeles Ingeborg Rolseth Holt, født 30. august 1999.

Ingeborg startet tidlig som minihåndballspiller i Selbu håndball og har i alle år vært svært ivrig og treningsvillig. Tidlig gikk hun rundt og spurte alle trenerne hva hun skulle gjøre, og hvordan hun skulle gjøre det, for å bli bedre, for å bli skikkelig god på håndballbanen. Og hun har hatt stor framgang gjennom alle år.

Ingeborg har vært fast deltaker i følgende utviklingsmiljø de senere årene:

  • Talentsamlinger for Region Midt og Nord.
  • Regionalt utviklingsmiljø.
  • Regional landslagssamling.

Hun ble i 2016 tatt ut som en av 15 spillere som representerte Trondheim i NM for regionale lag. De 15 spillerne ble plukket ut fra hele Region Nord som er området fra Bergsøy på Sunnmøre til Kirkenes i Finnmark.

Ingeborg har valgt å gå ”toppidrett håndball” på Selbu videregående skole for å få mer tid til trening og i tillegg kunnskap om treningslære.

Som 16-åring ble hun tatt opp på damelaget i 3.divisjon i Selbu håndball hvor hun hele tida har tatt nye steg i utviklingen som håndballspiller, og som 17-åring var hun en viktig brikke i selbulaget da Selbu igjen tok steget opp i den nasjonale serien i andredivisjon.

I tillegg til å være en svært dyktig håndballspiller, er Ingeborg også ei svært sosial jente som er opptatt av at de andre på laget har det bra og trives, og slik er hun også viktig når det gjelder å skape et godt miljø i laget.

IDRETTSSTIPEND: Skitalentet Jørgen Slind får stipend fra Grete Ingeborg Nykkelmos Idrettsfond Foto: Privat

Jørgen Slind

Styret for Grete Ingeborg Nykkelmos Idrettsfond innstiller på at stipend for 2017 tildeles Jørgen Slind, født 2.mai 2001.

Jørgen har fra han var ganske liten vist lovende takter i skiløypa, og han har gjennom stor treningsvilje hatt betydelig framgang gjennom alle år.

På kretsnivå har han de siste fire årene vært blant de aller beste, og han kan vise til flere pallplasseringer i enkeltrenn her hvert av disse årene. I ST-cupen endte han i sesongen 2013 – 2014 på 4.-plass sammenlagt, sesongen 2014 – 2015 på 7.plass, sesongen 2015 – 2016 på 4.plass, og sesongen 2016 – 2017 på 5.plass.

I Midt-norsk mesterskap endte Jørgen i 2014 på 6.plass i friteknikk og 3.plass i klassisk, i 2015 på 4.plass i friteknikk og 5.plass i klassisk, i 2016 på 8.plass i friteknikk og 6.plass i klassisk, og i 2017 på 11.plass i friteknikk og 7.plass i klassisk.

I den knallharde konkurransen på hovedlandsrennet på Fauske i 2016, med mellom 200 og 300 deltakere i klassen, ble Jørgen nr.52 av 233 løpere på sprinten i friteknikk, mens han endte på 56.plass av like mange løpere på 5 km klassisk.

Og i 2017 endte han på 118. plass, også her på 5 km klassisk.

Men den aller største prestasjonen her stod Jørgen for på sprinten i dette hovedlandsrennet der han til slutt endte på 13. plass etter å ha vært helt opp på 6.plass i prologen.

Jørgen er en svært rolig, sindig, beskjeden og sympatisk idrettsutøver som alltid gir viktige bidrag til det å skape et godt miljø blant skiløperne i Selbu.

Selbu 05.11.2017.

Grete Ingeborg Nykkelmo Alf Roar Slind Narve Rognebakke

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...