Nea Radio

Idrettsglede fire dager til ende

Idrettsglede: I dag starter Idrettsfestivalen i Trondheim og 5000 medlemmer av forskjellige bedriftsidrettslag deltar. Foto: Bedriftsidretten

I dag, onsdag, samles 5000 mennesker til det som er Nord-Europas største turnering for voksne, nemlig Idrettsfestivalen i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Idrettsfestivalen arrangeres den tredje uka i januar hvert år og fra onsdag til og med lørdag denne uka, er 5000 idrettsglade mennesker samlet i Trondheim. For mange er dette årets høydepunkt.

– Dette handler om bedriftsidrett og vi ser en enorm idrettsglede blant de som deltar, sier prosjektleder i Bedriftsidretten, Morten Rasch Eliassen.

– Idrettsfestivalen har vokst til å bli Nord-Europas største turnering for voksne, og vi vet at dette er noe folk trener mot og gleder seg til hele året, sier han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Bedriftsidretten

Variert

Under Idrettsfestivalen kan et lag konkurrere i en rekker forskjellige idretter. Det meste av ballspill er representert og volleyball er en favoritt.

– Faktisk er hele 90 lag meldt på her. I tillegg har vi det vi kaller Trippelball som består av en omgang volleyball, en omgang fotball og en omgang innebandy. Vi har også det Minitrippel, som består av en omgang volleyball, en omgang minibandy og en omgang hjørnefotball. Bowling og simulatorgolf er også populært, forteller Rasch Eliassen.

Særforbund

Bedriftsidretten er et særforbund i liket med alle andre og en del av forbundets oppgaver gjennom året er å gå ut i bedrifter og skape motivasjon til å danne egne bedriftsidrettslag.

– Det er stort sett veldig stor interesse for å bli med. Idrettsgleden i bedriftslagene er enorm og det ser vi særlig godt under festivalen, avslutter Morten Rasch Eliassen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...