Nea Radio

Nummer to i Glow-up

Ida fra Røros imponerte i realityserie på TV2

Ida Gløtheim Rambraut

Makeupartisten har tidligere blitt sensurert av Instagram.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2019 kl 23:12

Mange har i høst fått øynene opp for ansiktsmaling, ikke minst takket være Ida Gløtheim Rambraut (20) fra Røros.

Hun har blitt kjent gjennom TV2s storsatsing Glow-up, der hun nådde neste helt til topps, med en andreplass.

Ida Gløtheim Rambraut

Ikke helt fornøyd

Hun sier hun er litt bitter for at hun ikke nådde helt opp, men er samtidig også fornøyd med plasseringen.

– Det var veldig intenst. Vi bodde sammen i en leilighet i Oslo i en måned og konkurrerte hver dag. Vi måtte alltid prestere og stod hele tiden i fare for å bli sendt hjem, sier hun.

Rart å se seg selv på tv

Hun synes det har vært en merkelig opplevelse å se seg selv på tv.

– Jeg var så nervøs og sa så mye teit, sier hun og mener klipperne og spørsmålsstillerne i programmet har vært vel kreative.

Sensurert av instagram

Ida har også tidligere vært i søkelyset etter at hun ble sensurert av Instagram for et av sine ansiktsmalerier. Dette var et bilde av Adolf Hitler og hakekorset.

Av andre motiver hun har malt så kan vi nevne Svartedauen, Skrik, Relativitetsteorien, månelandingen og Harry Potter.

Ida i aksjon

Ida er med i en snapcat-blogg om sminke - et nettsted som har 100.000 besøkende innom i døgnet, så hun har funnet en arena for sin kunst.

Hun har vært med i TV-programmene God Morgen Norge og Norge Rundt, og sist vår fikk hun Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tippings Drømmestipend.

Drømmen er å reise til Amerika for å studere ved Cinema Makeup School i Los Angeles.

Hør radiointervjuet med Ida her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...