Nea Radio

”I wish” er elevenes egen høstkonsert

Emilie Vifstad spiller både elektrisk og akustisk gitar i bandet. Foto: Idunn Thorsø

3. og 4. Oktober er det duket for en heidundranes høstkonsert i Kimen Kulturhus, arrangert av elevene på musikklinja ved Ole Viig videregående skole i Stjørdal. Konserten skal hete ”I wish” og vil inneholde kjente og ukjente låter fra artister som Stevie Wonder, Pink Floyd og Sia, framført av elevene selv.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi har jobbet med prosjektet helt siden første skoledag etter sommeren, og øver mye hver uke, sier Emilie Vifstad (18) som er med i PR-gruppa og i spons-gruppa på prosjektet. Foruten å bidra i de administrative oppgavene, spiller hun både elektrisk og akustisk gitar i bandet.

- Vi får naturligvis hjelp av lærerne til det vi trenger, men ellers står vi for det meste selv, forteller Emilie.

Høstkonserten er et samarbeidsprosjekt mellom trinnene hvor både førstetrinn og andretrinn hjelper til, selv om det er avgangselevene som har hovedansvaret for konserten.

- Musikkutvalget blir variert. Alle elevene har valgt sangene selv og derfor er det også alt fra Sia til Pink Floyd, og vi håper at så mange som mulig har lyst til å dra på konserten vår, sier den engasjerte eleven og påpeker at konserten kommer til å ha ”noe for enhver smak” å tilby.

Det går over 60 elever på på musikklinja ved Ole Viig, og samtlige er involvert i prosjektet.

- Vi skal også ha en vårkonsert og har allerede begynt planleggingen av den, avslutter Emilie stolt.

Billettene til konserten blir lagt ut på Kimens nettsider og man kan også handle billetter inne i selve kulturhuset.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...