ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Lover storpott og storsatsing:

I kveld skal 125.000 kr ut i vår radiobingo

Bingo-Stian lover storpott i Nea Radios radiobingo tirsdag kveld. Foto: Ingrid Selboe

Nea Radio utvider også staben med tre personer i sommer og utover høsten, dette betyr en styrking av staben i alle våre kjernekommuner. Og er du skikkelig heldig i kveld blir du den neste som stikker av med en gjev jackpot-premie.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2020 kl 13:27

ANNONSE
Annonse

- Radiobingoen har blitt en stor og viktig inntektskilde også for oss, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum. Da koronasituasjonen oppsto ble det for mange mediebedrifter en stor økonomisk utfordring å skulle få alt til å gå rundt, men vi ba de trønderske radiolytterne om hjelp - og det fikk vi i rikelig monn, sier Elverum som også roser alle ansatte, frivillige og frilansere.

Og nå skal spillerne kjempe om storpott?

- Ja, i kveld SKAL 100.000 kr gå ut til en heldig vinner, lover Elverum. Mer om radiobingoen kan du lese ved å klikke her.

Satsingen har virket

Som vi kan se av regnskapstallene som ligger ute på nett har Nea Radio tredoblet omsetningen sin siden vi utvidet FM nettet til hele Værnesregionen og store deler av Trøndelag, samt satset på DAB og ikke minst opprettet et nytt studio i Stjørdal.

- Lyttertallene viser oss at den jevne innbygger også i Værnesregionen har tatt oss varmt i mot, med både "Trønderfrokost med Baard Danielsen" hver morgen som sendes direkte fra vårt studio på Stjørdal og ellers et stort og bredt utvalg av lokalt innhold hele dagen til midnatt stort sett hver dag, sier Elverum. 

Sommerradiosatsing

- Nå har vi søkt etter flere medarbeidere og tre nye radiostemmer vil komme til å høres på Nea Radio utover sommeren og høsten. Selve sommerradioen vil gå hver dag fra 8-18 alle dager og gir deg lokale nyheter, innslag, reportasjer, underholdning og en ny spennende musikksatsing, ikke minst også en ny kanal, men den er foreløpig hemmelig, sier daglig leder Stian Elverum.

Nøkkelord

ANNONSE