Nea Radio

Holtålen:

I full gang med ny jobb

Gode kolleger: Tore Børresen er meget godt fornøyd med å ha fått på plass Hanne Kristin Stenmo som administrativ leder i Frosta Bobil & Caravan. Foto: Marius Haugan Lillegjære

Hanne Kristin Stenmo er tilbake på hjemmebane også i jobbsammenheng. 1. september gikk til verket som administrativ leder i Frosta Bobil & Caravan. Kontorstedet er Ålen. Selvfølgelig.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Mye av jobben min er å følge opp den økonomiske biten i selskapet, men også en del administrative oppgaver utover det. Både kontrakter, innkjøp, salg, flere ting, sier den nytilsatte lederen.

Hun kommer fra jobben som avdelingsleder på Røros i SpareBank 1 Regnskapshuset. Nå er det bobiler og campingvogner som gjelder. Noe som ifølge Stenmo passer henne selv godt.

– Jeg har jo litt interesse i caravanbransjen selv. Synes det er artig å dra på campingtur, og har også vært på caravanmesse på Lillestrøm, og synes det er artig å følge med på hva som kommer på markedet og nyheter og slike ting, forteller hun.

Det å kunne bo og jobbe samme sted er også en betydelig faktor for skiftet av beite.

– Det å kunne jobbe her i Ålen, her jeg bor – mer nærhet til både hus og heim og unger – og kanskje et litt annet tempo i hverdagen enn det jeg har hatt før. For det er ikke noe tvil om at det å ha et ansvar for både ansatte og tre hundre kunder kan være til tider litt krevende.

– Et skup

Salgsleder for Frosta Bobil & Caravan i Rørosregionen, Tore Børresen, er strålende fornøyd med sin kollega, og sier seg klart enig i at ansettelsen er et skup.

– Fordi jeg vet at hun jobber godt, hun vet hva hun holder på med, hun har interesse for det vi holder på med, ikke minst. Og jeg tror det er veldig positivt overfor både kunder, befolkning og ikke minst oss selv at vi har fått med oss Hanne. Så ja, et skup, konstaterer Børresen.

Hør hele intervjuet med Hanne Kristin Stenmo og Tore Børresen her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...