Nea Radio

Ålen:

I dag spiller J11 årets første kamp

Det ble et skikkelig treningsoppgjør mellom J11 og G11 på Kirkhusmoen Arena mandag ettermiddag. Foto: Per Magne Moan

Nea Radio besøkte mandagens trening på Kirkhusmoen Arena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fotballen er en av idrettene som er aller hardest rammet av strenge koronarestriksjoner. Men for aldersbestemte lag er det nå lettet på forbudet mot nærkontakt og mandag kveld var det fullt trøkk på Kirkhusmoen da Ålens jenter 11 brynte seg på guttelaget i samme aldersklasse.

Aldersbestemte lag har lov å trene slik innad i egne kohorter, og alle spillerne på laget til Ålen går i samme klasse på skolen, så det er ikke noe problem.

Fremdeles strengt

Kristin Granhaug er en av trenerne til laget og hun sier at når det kommer til kamper, så er det ennå ikke helt fritt fram.

– Egentlig så er det innad i egen kommune, men vi som bor litt grisgrendt har inngått samarbeid med fem kommuner som vi skal få spille imot, sier hun.

Det betyr at lag fra Oppdal, Røros, Brekken og Støren skal bryne seg på Ålen i sommer.

Nesten "normale" tilstander på Kirkhusmoen. Foto: Per Magne Moan

Har trent godt i vinter

Det er et godt trent lag som tirsdag spiller sesongens første kamp hjemme på Kirkhusmoen.

– Vi begynte så fort snøen gikk - ja vi sto her faktisk i snøskurene og trente også, sier treneren og røper at tidligere på vinteren var det ukentlige innetreninger i Hovet som gjaldt.

SUPERJENTENE: Her er Ålens J11 sesongen 2021. Foto: Per Magne Moan

Nå håper Kristin at ålbyggene går mann av huse for å få med seg serieåpningen tirsdag kveld klokken 18.30. Hun forsikrer at så lenge folk holder avstand til hverandre og står på riktig side av banen, så er det lov med publikum.

Hør intervju med trener Kristin og spillerne Malene, Mali, Malin og Anna her:

Fra venstre: Trener Kristin sammen med spillerne Malene, Malin, Mali og Anna. Foto: Per Magne Moan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...