Nea Radio

I An-Magritts fotspor for 25. gang

Foto: Per Magne Moan

– De siste dagene har vi fått et par henvendelser fra folk som ønsker å ta over arrangementet, sier Åse Berg fra arrangørkomiteen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag ettermiddag gikk startskuddet for den 25. utgaven av løpet I An-Magritts fotspor - eller Jenteløpet som arrangementet også kalles.

Det var Holtålen Kvinneforum som startet løpet i sin tid, og har de siste årene signalisert at de vil holde på med dette fram til 25-årsjubileet. De har derfor etterlyst noen som vil ta over, men interessen fra lag og organisasjoner som vil ta over stafettpinnen, har latt vente på seg.

Vått krutt

Det var rundt 80 jenter som sto på startstreken da fire fortoldater fra Det Holtaalske Skiløper Compagnie fyrte av startskuddet. Om det var dårlig eller vått krutt, vites ikke, men samtlige munnladere klikket da det gjaldt som mest. Men jentene kom seg av gårde og soldatene fikk etter hvert fyrt igang startskuddet. Slik sett var det vel tjuvstart på samtlige deltagere, men det var ikke det viktigste på en slik dag.

Optimist

Åse Berg har vært med i komiteen bak Jenteløpet siden 1995 og hun røpet overfor Nea Radio at det de siste dagene har meldt seg et par interessenter som kanskje ønsker å ta over stafettpinnen. Hun er derfor forsiktig optimist med tanke på arrangement også neste år.

Hør intervju med Åse Berg her: (Se bildegalleri fra løpet lenger ned på siden)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...