Nea Radio

Hyller Sjømannskirken

Hyller: Brødrene Thomas og Bjarne Brøndbo har spilt inn låta Heim et annet sted på jord, som en hyllest til Sjømannskirken. Nå drar brødrene til London for å holde konsert i Sjømannskirken der. Foto: Anne Gundersen

Thomas Brøndbo, sammen med broren Bjarne, hyller Sjømannskirken med låta Heim et annet sted på jord. Nå drar de til London for å spille i det som er mange nordmenns hjem hjemmefra.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hyllesten til Sjømannskirken kommer fra hjertet fra brødrene som med låta Heim et annet sted på jord, spiller inn plate sammen for første gang.

– Sjømannskirken har jo tradisjonelt vært sjøfolks trygge havn, sier Thomas Brøndbo.

– Nå vet vi at stadig flere finner veien dit når de oppholder seg utenlands, sier han og nevner studenter og folk som ellers er bosatte i utlandet som eksempel.

– Det er noe med å kunne komme et sted, få kaffe og vafler, og ikke minst en god prat når en trenger det, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Hjerterom

Thomas har selv besøkt Sjømannskirken.

– Det var i Torrevieja og egentlig var jeg bare innom for å sjekke hvordan det var. Jeg banket på døra, de visste ikke hvem jeg var og jeg fikk en veldig trivelig stund der. Jeg skjønner godt at det kan føles både trygt og godt å komme dit, uansett hvorfor man velger å ta turen innom.

Uavkortet

Den 17. november tar brødrene Brøndbo turen til London for å spille nettopp i Sjømannskirken.

– Inntektene fra konserten går uavkortet til inntekt for arbeidet Sjømannskirken gjør. De har tatt veldig godt imot oss og denne sangen, og vi setter stor pris på å bli inviterte. Heldigvis passet tidspunktet, noe som skal godt gjøres for oss som begge har en travel hverdag, sier Thomas.

Juleturne

Om ikke lenge legger Thomas ut på juleturné for første gang.

– Det er veldig spennende. Jeg skal spille i kirker rundt omkring og kirkerommet er en fantastisk arena. Publikum er gjerne ekstra lydhøre i en kirke og selve kirkerommet er perfekt for å formidle både musikk og tale, så dette er noe jeg gleder meg veldig til, avslutter Thomas Brøndbo, som kommer til Stjørdal Kirke i Kimen Kulturhus den 4. desember.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...