Nea Radio

Debatt:

Hva skjer med Martnan-arrangementene?

Martna-arrangementer bør ikke avlyses, mener pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen. Bildet er fra Selbumartnan et tidligere år. Foto: Selbumartnan

Martnan i Trondheim og mange andre store steder samler flere enn 500 mennesker, men bør ikke stoppes., skriver Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen i et debattinnlegg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag 25 april holdt Abid Raja pressekonferanse for å presentere nye regler for arrangementer i sommer.

Der opplyste han at arrangementer som samler flere enn 500 mennesker ikke kan avholdes før etter 1. september.

Hva er et arrangement?
 Martnan i Trondheim og mange andre store steder samler flere enn 500 mennesker, men bør ikke stoppes.
Hvis det gjøres så må man ta en titt på store senter som City Syd i Trondheim og alle andre store sentre rundt i landet. 
Der koker det av folk som springer fra butikk til butikk og 2-meter grensen er glemt.

Jeg anbefaler at man kjører Martnan-arrangementene rundt i landet som man ellers har gjort tidligere år, og legger opp til litt avstand mellom buene samt andre smittereduserende tiltak.
Det er naturlig at man legger opp til aktivitet som kan skape noen positive opplevelser blant folk i denne Corona tiden.

Det er også viktig at lokale firma kan få fortrinnsrett til årets arrangement hvis det blir plassmangel pga. avstand mellom buene.

Det er lov å være lokalpatriot nå.

Svein Otto Nilsen

Fylkesrepresentant for Pensjonistpartiet i Trøndelag

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...