Nea Radio

Gauldalsløypa

– Hva mener du egentlig, Olav Halvor Megård?

Olav Halvor Megård, Pensjonistpartiet Foto: Per Magne Moan

Mange lurer på om Pensjonistpartiet er for eller imot etablering av Gauldalsløypa, og dette ble vel ikke klarere etter at partiet kom med et grunngitt spørsmål til torsdagens kommunestyremøte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Flere har reagert på et grunngitt spørsmål som Pensjonistpartiet i Holtålen har til rådmannen på torsdagens kommunestyremøte.

Nea Radio la ut spørsmålet tidligere denne uken og flere har henvendt seg til radioen blant annet via sosiale medier og lurer på hva representanten Olav Halvor Megård egentlig mener.

Megård starter sitt grunngitte spørsmål med å uttrykke bekymring for at snøscooterfolket i kommunen ikke skal få etablert egnede traseér. Men leser man mer av spørsmålet så kan man få inntrykk av at han egentlig mener det helt motsatte, og er bekymret for at det blir løyper.

I brevet som rådmannen skal svare på torsdag kveld, spør Megård blant annet følgende:

– Med den dype splittelsen blant innbyggerne vil det være riktig at kommunedirektøren aktivt engasjerer seg nok en gang for å gjenåpne ei løype for fornøyelseskjøring basert på ønske fra en særinteresseklubb ?

– Er kommunedirektøren seg sitt ansvar bevisst som kommunedirektør for ALLE innbyggerne når han vet at dette splitter bygda på midten ?

– Våre nabokommuner i sør (Røros, Os, Tolga, Tynset med flere) har lagt dette temaet dødt. Hvorfor skal Holtålen kommune bruke verdifull tid og ressurser som ellers kunne vært benyttet til fokus på langt viktigere områder, f.eks utarbeiding av en folkehelseplan ?

Dette virker å stride mot innledningen på brevet og mange lurer på om Pensjonistpartiet i Holtålen er for eller imot etablering av rekreasjonsløyper for snøscooter?

Vi stilte dette spørsmålet til Megård, som svarer at han helt klart er for etablering av slike løyper. Men på spørsmål om han kommer til å stemme ja når saken kommer opp i kommunestyret i juli, så er han mer usikker.

Hør intervjuet her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...