Nea Radio

Hun jobber for å holde Stjørdal rent

Camilla Kennedy Alstad plukker søppel når hun går tur med hundene sine. Hun ønsker bevissthet rundt miljøet for et renere Stjørdal. Foto: Marianne Elina Lie

Camilla Kennedy Alstad ønsker å bevisstgjøre folk til å holde Stjørdal rent for søppel, og hun plukker selv søppel når hun går tur med hundene sine.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ligger mye søppel rundt omkring. For eksempel i grøftekanter, langs stier og i fjæra. Sjokoladepapir, brukte munnbind, plastposer og annet som ikke forsvinner av seg selv. Da er det bra at det finnes personer som Camilla Kennedy Alstad.

I tillegg til å plukke søppel selv, har startet en instagramkonto og en facebookside hvor hun legger ut bilder og informasjon om hvor andre også kan hjelpe til med å plukke søppel i Stjørdal. Hun informerer også om hvor det allerede er fint og rent.

I tillegg ønsker hun tips fra alle i Stjørdal om hvor man har plukket søppel, eller områder med mye søppel.
- På den måten kan vi jobbe sammen for et rent Stjørdal, sier Alstad og fortsetter med at det ofte kan blåse søppel ut av søppeldunker, ut av bilen når man åpner døra.

- Også ramler det noen ganger ut av hendene til folk, sier Camilla Kennedy Alstad med et lurt smil.

Hun ønsker ikke å kritisere, men heller bevisstgjøre og motivere til at man sammen kan bidra til en renere kommune.

- Jeg har vært i kontakt med Stjørdal kommune, og jeg er imponert over hvor flinke de er, og interessen de har rundt dette temaet, forteller Alstad.

Nå oppfordrer hun folk til å følge instagramkontoen #rentstjordal og facebooksiden Rent Stjørdal.

Hør intervjuet her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...