Nea Radio

Stjørdal:

Hun er årets digitaliseringsleder

Årets digitaliseringsleder: Elin Wikmark Darell er IT-sjef i Værnesregionen, og tildelt prisen som årets digitaliseringsleder. Foto: Runar Kjøsen

For femte gang ble prisen som årets digitaliseringsleder delt ut til en ildsjel som har vist svært godt lederskap i møte med raske, teknologiske endringer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne gangen havnet prisen til Elin Wikmark Darell, som er IT-leder i Værnesregionen, et IT-samarbeid mellom kommunene Selbu, Tydal, Stjørdal, Meråker og Frosta.

– Det var en kjempeoverraskelse. Og jeg er veldig ydmyk, for det er jo teamet mitt i Værnesregionen IT som har ført meg dit. Jeg hadde ikke klart det uten dem, sier Darell.

Hun forteller at de har jobbet hardt for å kvitte seg med de gamle "steinalder"-systemene, for å digitalisere prosessene i kommunen. Mange kommuner henger seg på deres løsninger, og hun mener at dette er mye av grunnen til at hun stakk av med prisen.

Atea legger vekt på engasjement, synlighet, og deling av erfaringer. I tillegg er det en fordel at man deler sin kunnskap med andre og forbedrer tjenestene til innbyggerne, mener Darell.

Elin Wikmark Darell fikk blomster av da hun ble tildelt prisen som årets digitaliseringsleder av Atea Foto: Privat

Nominasjoner fra folket

I år, som i fjor, ba Atea om «folkets» stemmer i sosiale medier. Totalt fikk IT-selskapet rundt 1500 innspill til hvem som burde bli årets digitaliseringsleder 2020.

– Det er helt fantastisk at vi har mottatt så mange stemmer til hvem som fortjener årets pris. I opptellingen var det tydelig at mange av folkestemmene i år gikk til Elin og Værnesregionen. For oss har det vært et viktig innspill når vi skulle beslutte hvem prisen gikk til, sier Michael Jacobs, adm. direktør i IT-selskapet Atea til selskapets nettside.

Tidligere vinnere er Coop, Ruter-sjef Bernt Reitan Jenssen, Oslo Kommunes Origo-prosjekt og forhenværende IT-sjef hos NAV, Torbjørn Larssen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...