Annonse
Nea Radio

Selbu:

Høyt antall søkere til Peder Morset Folkehøgskole

Rektor Arild Moen og vaktmester Morten Uglemsmo ønsker at skolen skal skinne like fint på tampen av skoleåret som ved skolestart, og har i den anledning funnet frem både rive og spade. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

Skoleåret 2021/2022 er fulltegnet, og vitner med det om et populært skoletilbud på Selbustrand.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Vi var vel fulltegnet litt før påske, sier rektor Arild Moen.

Han er klar på at året som har gått har vært meget krevende, men likevel har skolen et par uker før de tar sommerferie ikke hatt et eneste smittetilfelle i løpet av skoleåret.

Populære tilbud

Design og håndverk, fotball, hest og friluftsliv er noen av fokusområdene på de forskjellige linjene som kommende elever har kunnet søke på til neste skoleår.

- Det med linjetilbud er alltid litt interessant for man vet jo aldri hvor mange som søker på hvert tilbud. Friluftsliv for eksempel, den ble det jo ikke noe av i skoleåret som har gått grunnet lite søkere der, men den er nå tilbake igjen til neste år, sier Moen.

Trenger mer arbeidskraft

To stillinger som miljøterapeut er nå lyst ut, og hittil har over 40 søkere meldt interesse for stillingene.

- Det er populært å søke seg hit, det viser seg at det er flere enn oss som jobber her som har håp om å jobbe på folkehøgskole. Det er artig å se at vi kan være en attraktiv arbeidsplass, sier Moen.