Nea Radio

- Høyres åpne dør

ÅPEN DØR: Høyres toppkandidater åpner døra. Fra venstre Henrik Kierulf og Pål Sæther Eiden. Foto: Trøndelag Høyre

- Vi har tro på det enkelte mennesket, på de små og store fellesskapene og på lokalsamfunnene. Vi tror på hele Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Høyre i Trøndelag åpner dørene for alle som vil bidra til forandring ved årets fylkestingsvalg. Ikke minst tror vi Senterpartiet vil ha mye igjen for å samarbeide med Høyre. Det nye storfylket må knyttes sammen slik at alle deler av fylket blir med på utviklingen. Derfor er vi sterkt uenige i Arbeiderpartiets pålegg til AtB om å kutte i kollektivtilbudet i distriktene.

Høyre er av samme grunn også opptatt av de stadig dårligere fylkesveiene våre. Å spare på vedlikehold betyr i praksis at vår felles formue forvitrer.

Og våre videregående skoler må få anledning til å satse særskilt på fag det er spesielt stort behov for lokalt, og hvor kommunens arbeidsliv har verdifull kompetanse. Høyre har garantert for at alle de videregående skolene skal opprettholdes. Derfor er det viktig at vi styrker og utvikler skolene ved å satse på godfotteorien. Skolene må bli enda bedre på det de er gode på fra før.

Høyre er et ja-parti som i fylkestinget vil støtte lokale initiativ. Det er folk i kommunene som vet best hva som er viktig og riktig for seg. Fylket skal ikke være en overkommune som vet best. For Høyre er dette viktig når vi stemmer i politiske saker.

Men det viktigste vi i Høyre kan gjøre som folkevalgte er å lytte, lytte og lytte. Derfor har vi vært mer på reise rundt i alle deler av fylket enn noen andre i fylkestinget. Det har vi gjort for å lære. Og det vil vi fortsette å gjøre slik at vi kan treffe de beste beslutningene for alle trøndere.

Vi har tro på det enkelte mennesket, på de små og store fellesskapene og på lokalsamfunnene. Vi tror på hele Trøndelag.

Pål Sæther Eiden
Høyres fylkesordførerkandidat
Henrik Kierulf
Høyres andre-kandidat ved fylkestingsvalget

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...