Nea Radio

Hotell & Gjestegård i 30 år

SAMLET: Onsdag var staben ved Selbusjøen Hotell & Gjestegård samlet for å feire 30 år med hotelldrift. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

På dagen, ja på timen 30 år etter de første gjestene inntok Selbusjøen Hotell & Gjestegård, ble det tid til en markering for de ansatte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

STARTEN
I kommunestyremøtet som ble holdt 23.juni 1987 ble det fattet et vedtak om at Torill og Arild Øien skulle få leie eiendommen på Haverneset, og ett år etterpå, den 20.juni 1988 kom de første gjestene til gårds.

FEIRING
På klokkeslettet 30 år etter den første bookingen samlet Arild og Torill staben til ei markering med kaker og kaffe.

"Vi har jo på en måte bursdag, og det må feires. Vi kan godt lage ei ordentlig feiring litt lenger utpå høsten som er mer offentlig, men det var litt artig å samle staben akkurat på dagen 30 år siden starten," sier Arild.

Han er stolt over hva de sammen har klart å få til på gjestegården. Etter oppstarten med 30 rom i 1988 har mye endret seg både med selve bygningsmassen, publikums forventninger og konkurranse utenfra. Med lufthavna på Værnes så nærme og billige flybilletter, konkurrerer Selbusjøen Hotell og Gjestegård ikke bare med hotellene i Trøndelag og Norge for øvrig, men også storbyene i Europa. Det gjelder å holde et jevnt høyt nivå og sørge for at gjestene ønsker å komme tilbake.

30 ÅR
Og noen av gjestene kommer igjen og igjen. Og enkelte i staben har vært med helt fra begynnelsen.

"Jeg savner hotellet og resten av staben når jeg ikke er der. Det blir som en familie og et andre hjem, og det er alltid trivelig å treffe gjester som kommer tilbake år etter år," sier Henny Kristin Jørgensen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...