Nea Radio

Høstens trender er i butikkene

Fløyel: Eirin Greseth ved Kremmerhuset på Stjørdal forteller at nå er det juvelfarger og fløyel som gjelder innen interiør. Foto: Anne Gundersen

Like sikkert som at det blir tidligere mørkt, er det at nye trender ankommer butikkene. Enten det gjelder interiør eller klær er det mye å velge mellom for den som ønsker seg noe nytt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Høsten er her og det bugner av nye varer i butikkene. Innenfor interiør er trenden klar.

– Vi har blitt mer minimalistiske, men når vi skal ha noe som bryter vil vi gjerne ha varme, rike farger, sier Eirin Gresseth hos Kremmerhuset Stjørdal. Hun forteller at fløyel i puter og gardiner en en av de nye trendene.

– Dette er noe av det vi ser det kommer stadig mer av fremover, også fram til jul, forteller Eirin.

Høstfarger

Også når det gjelder mote står nyhetene i kø. Hos Dryss på Stjørdal er det nå høstfarger som gjelder.

– Vi ser at det kommer mye burgunder, sennepsgult og andre jordfarger, sier Linda Dybvad.

– Det er kjøligere i lufta så strikk er noe som er populært nå. Hun mener kunder har blitt mer kvalitetsbevisste.

– Det er en trend at man heller investerer i basisplagg og at man ikke nødvendigvis shopper i store mengder. Jeg tror folk har blitt mer obs på miljøaspekter ved moteindustrien og at kvalitet nå er viktigere enn kvantitet, mener hun.

Foto: Anne Gundersen

Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...