Nea Radio

Slaget om Stjørdal

Duell: Silkehanskene legges igjen hjemme for i dag blir det duell mellom sittende ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, og Arbeiderpartiets sultne kandidat, Jan Inge Kaspersen. Foto: Anne Gundersen

Sørg for å ha radioen på riktig frekvens torsdag klokka 09.08. Silkehanskene blir nemlig lagt igjen hjemme når Vigdenes og Kaspersen møtes i duell!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er under en uke til det som blir kalt tidenes valgthriller og det store spørsmålet er hvem som skal ha grepet om ordførerklubba i landets kommuner. Senterpartiet har aldri hatt mer vind i seilene og kjempen Arbeiderpartiet sliter i motbakke. I Stjørdal har Senterpartiet hatt ordførermakta i 20 år på tross av at Arbeiderpartiet har vært kommunens største parti. Til nå.

I dag møtes ordførerkandidatene fra begge partier til duell i innspurten og nå er silkehanskene lagt til side.

Bevisst valg

Det er slutt på de tider der en kjøper Volvo fordi mamma bestandig kjørte Volvo. Det er slutt på at en går til den frisøren pappa alltid brukte bare fordi det er sånn. På samme måte er det slutt på den livslange lojaliteten til et bestemt politisk parti. I dag shopper vi politikk alt etter hvem vi vurderer egnet til å avgjøre hva skattepengene våre skal brukes til. Ikke i all evighet, men stilt overfor utfordringene vi føler på kroppen her og nå. Og selv om alt tyder på at antallet forhåndsstemmer er rekordhøyt foran årets kommunevalg, så sitter mange fremdeles på gjerdet.

Sørg for å ha radioen på riktig frekvens torsdag klokka 09.08. Kanskje tar du avgjørelsen din i dag.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Duellen er et samarbeid mellom Nea Radio og Bladet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...