Nea Radio

Hommelvik langrenn ble årets klubb, Hofsmo årets ildsjel

Prisdryss under Skiforbundets høstmøte

Årets klubb: Hommelvik IL langrennsgruppa fikk prisen som årets klubb under skiforbundets høstmøte i helga. På bildet: Vegard Ulvang, leder for langrennskomiteeni det internasjonale skiforbundet. Gunnar Smiseth, leder i Hommelvik langrenn og Torbjørn Skogstad, leder for langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Foto: Knut Erling Flataker

Bjørn Jarle Hofsmo i Selbu IL ble hedret med prisen Årets Ildsjel mens langrennsgruppa til Hommelvik IL ble tildelt utmerkelsen Årets Klubb.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2018 kl 23:50

I helga er det høstmøte i Norges Skiforbund og der ble Bjørn Jarle Hofsmo hedret med prisen Årets Ildsjel. I begrunnelsen heter det blannt annet at Hofsmo har jobbet utrettelig for Selbu IL i over 35 år og at han er kjent som dugnadsgeneralen. Han har lang fartstid som løypekjører, trener og sportslig leder og har i mange år har vært leder for Selbuløpet.

Ildsjel: Bjørn Jarle Hofsmo fra Selbu IL fikk skiforbundets ildsjelpris. Her er han sammen med kona Kirsti Hofsmo. Foto: Knut Erling Flataker

Årets langrennsklubb

Hommelvik Ski Langrennsgruppa var en av tre klubber som ble valgt ut blant totalt 1150 klubber til å motta prisen som årets klubb.

– Klubben fikk utmerkelsen sammen med Rindal IL og Valldal IL, sier Knut Erling Flataker som deltar på møtet i kraft av å være leder av langrennskomiteen i Sør-Trøndelag skikrets.

– Dette kom som en overraskelse, for det er ikke så lenge siden Hommelvik sist mottok denne prisen. Men man valgte altså å tilkjennegi at langrennsmiljøet i Hommelvik markerer seg som svært godt drevet og at dugnadsinnsatsen står sterkt i klubben.

Diskuterer sesongen

Høstmøtet avholdes hele helga og den forestående sesongen er blant det som står på agendaen.

– Hele Norges Skiforbund er tilstede og i tillegg til vintersesongen tar vi også opp hvordan vi ønsker at skisporten skal utvikle seg i fremtiden, forteller Flataker.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...