Nea Radio

HUNT

Holtålen nummer to bak Tydal så langt

BLI MED: Ordfører Arve Hitterdal og sykepleier Marianne Holden oppfordrer så mange som mulig å svare på undersøkelsen. Foto: Per Magne Moan

Ennå ikke for sent å delta i den store helseundersøkelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter en drøy uke så er det fremdeles mange som ikke har svart på den store HUNT-undersøkelsen.

Fredag for en uke siden fikk de første sms eller brev med link til undersøkelsen, og utover forrige uke så skal de aller fleste i det tidligere Sør-Trøndelag ha mottatt henvendelsen.

Tydal leder

Så langt er det Tydal som har størst svarprosent, men Holtålen på andreplass.

Den nye ordføreren i sistnevnte kommune, Arve Hitterdal, sier at han før helga fikk samtlige kommuneansatte til å svare. Han understreker viktigheten med at så mange som mulig blir med på undersøkelsen, som er en av verdens mest omfattende i sitt slag.

– Det handler ikke bare om helse, men også trivsel i samfunnet og sammenhengen her, sier Hitterdal som oppfordrer spesielt mennene til å delta. De ligger langt under kvinnene i svarprosent.

Har noen ennå ikke fått sms?

Marianne Holden er sykepleier og avdelingsleder for helse i kommunen og sier at har man ennå ikke fått brev eller sms, så kan man ringe hjelpetelefonen på telefonnummer 412 80 018.

Holden sier at flere av kommunene som er med på undersøkelsen, fredag ettermiddag lå på rundt 20 prosent deltagelse. For Holtålen er dette tallet 42,6 prosent, mens Tydal har 44,7 prosent deltagelse.

Hun oppfordrer folk som trenger hjelp til utfylling av skjemaet om å ta kontakt med Laila Kokkvoll på Friviligsentralen.

Avsluttes i november

Den kommende uken vil det bli sendt ut en påminnelse og fristen for å bli med er 15. november.

Hør intervju med Marianne Holden og Arve Hitterdal her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...