Nea Radio

Holtålen kommune med brev til næringsdrivende

Holtålen Kommune Foto: Per Magne Moan

Stiller seg til disposisjon om noen trenger hjelp på forskjellige områder.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Brev fra Holtålen kommune:

Nå er vi inne i en surrealistisk tid som ingen av oss kunne forutse. Dette gjelder hele landet, og da selvsagt også i vår egen kommune. Lokalsamfunnet er omtrent helt nedstengt også i Holtålen. Vi får virkelig håpe at de omfattende tiltakene som er satt inn har tilstrekkelig virkning, sånn at vi om ikke så altfor lang tid kan vende tilbake til normale tilstander.

Nedstengning av samfunnet har store konsekvenser for de fleste områdene – ikke minst for det private næringslivet. Selv om dere ikke har hørt noe direkte fra oss i kommunen før nå så har vi fulgt godt med og fått en del tilbakemeldinger på status. Vi vet at bedrifter allerede er stengt, og at flere har permittert ansatte eller er i ferd med å gjøre det.

Vi skjønner at dette er svært tøft for de det gjelder, og selv om det ikke bedrer situasjonen så ønsker vi å sende vår varmeste medfølelse.

I den situasjonen vi er inne i nå skulle gjerne Holtålen kommune ha stilt opp med økonomiske virkemidler, men dette rår vi dessverre ikke over. Vi håper på - og skal selvsagt følge opp så langt det lar seg gjøre - at de sentrale tiltakene blir så gode som mulig, og at de treffer såpass bredt at det vil gagne bredden av det næringslivet vi har i kommunen.

Det har allerede kommet noen gode nasjonale tiltak for å avhjelpe situasjonen, og det er gitt tydelige signaler på at det fortløpende vil komme mer avbøtende tiltak. I tillegg har vi fått forståelse av at også finansinstitusjoner er på tilbudssiden for å være med å hjelpe sine kunder gjennom en krevende periode, og lokalbankene oppfordrer til å ta kontakt så tidlig som mulig.

Holtålen kommune er deleier og medlem av Rørosregionen Næringshage. Næringshagen er også kommunens førstelinjetjeneste, og de besitter en god næringskompetanse innenfor flere områder. Næringshagen kan på noen områder være en god støttespiller i nåværende situasjon, og de kan være behjelpelig med gode faglige råd om det er ønskelig.

Ønsker du eller din bedrift en samtale med næringshagen tar du kontakt med oss, så skal vi få løst det.

Av erfaring vet vi at ingen er bedre på næring i Holtålen enn vårt eget næringsliv, og vi blir ikke overrasket om mange av dere allerede er godt i gang med å håndtere situasjonen.

Likevel ønsker vi å stille oss til disposisjon hvis det skulle være noe, og vi skal forsøke å komme med mer relevant info etter hvert. Inntil videre - ta gjerne kontakt, så skal vi hjelpe til så godt som mulig.

Vennlig hilsen Holtålen kommune

Ordfører Arve Hitterdal og enhetsleder næring og kultur Olve Morken

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...