Nea Radio

Holtålen Hytteliv

Jon Martin Brørs, Even Jensås og Per Inge Larstuvold representerer ulike firma, og er en del av Holtålen Hytteliv AS. Foto: Per Magne Moan

Flere firmaer i Holtålen har gått sammen om hytteprosjekt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2018 kl 12:51

Hva gjør man om salg av hyttetomter går litt tregere enn forventet?

I stedet for å vente på at noe skal skje så har fem ulike entreprenører og håndverkere i Ålen gått sammen og
dannet Holtålen Hytteliv AS, i tro på at de sammen kan styrke hverandre og også andre aktører innen samme bransje i regionen.

Saken fortsetter under bildet

Hytta som blir satt opp på Nesvollen. Foto: Per Magne Moan

Nå er firmaet i gang med bygging av sin første hytte, på Nesvolden, lengst nord på Rugldalen. Målet er å selge denne og så sette i gang med neste byggeprosjekt.

Mange arbeidsplasser

Magnus Jensås er daglig leder i Bergstaden Bygg og han sier at det er nesten 30 personer som er sysselsatt i firmaene som utgjør Holtålen Hytteliv.

– I tillegg til oss så er maskinentreprenøren Ole P. Bakken, Bergstaden Mur og Puss, Bergstaden VVS og Jan Tronsaune El-Installasjon
med i samarbeidsprosjektet, sier han.

Jensås har i dag 15 personer ansatt i Bergstaden Bygg, og utgjør den største bedriften i nyetableringen. Firmaet har også kjøpt tomta der

Per Inge Larstuvold isolerer vegger. Foto: Per Magne Moan


Kjempeplassen stod i den hensikt å sette opp en større bygning der flere aktører kan leie seg kontorplass, lager eller verksted.

– Vi mener at dette er en fin måte å kjøpe seg hytte på. Her får du alt fiks ferdig med innlagt vann, strøm og alt som trengs. Det er mange som ikke vet hvor eller hvordan man skal begynne på et hytteprosjekt dersom de kjøper seg uferdig tomt, sier han og håper at Holtålen Hytteliv i tillegg til å sette opp bygg for salg, også vil være et sted fremtidige hyttebyggere vil henvende seg ved behov for tjenester innen snekring, muring, rørlegging eller hjelp innen andre fagområder rundt hus- og hyttebygging.

Saken fortsetter lenger ned på siden

Jon Martin Brørs har ansvaret for kjøkkeninnredninga. Foto: Per Magne Moan

Kjenner hverandre godt

Arve Hitterdal fra Ole.P Bakken sier det er fint å jobbe sammen med folk han kjenner godt og vet hva disse er gode for. I likhet med
Jensås har han stor tro på at etableringen av Holtålen Hytteliv vil gi positive ringvirkninger.

Hør intervju med Arve Hitterdal fra maskinentreprenøren Ole P. Bakken og Magnus Jensås fra Bergstaden Bygg her:

Intervju med Arve Hitterdal (til venstre) Magnus Jensås.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...