Nea Radio

Malvikordføreren med klar beskjed:

Hold avstand ute

Hold avstand: Ordfører i Malvik, Trond Hoseth (AP) oppfordrer folk til å følge retningslinjene for sikkerhet, også når de ferdes ute. Foto: Privat

Med hjemmekontor, hjemmeundervisning og begrensninger på sosial kontakt øker nok ønsket om frisk luft og friluftsaktivitet. Men hold avstand, skriver ordfører i Malvik, Trond Hoseth, på Facebook.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Med hjemmekontor, hjemmeundervisning og begrensninger på sosial kontakt øker nok ønsket om frisk luft og friluftsaktivitet, skriver ordfører i Malvik, Trond Hoseth på Facebook.

– Som alltid er det å være aktiv i frisk luft bra for oss, men vi må også på lufteturen sørge for at vi følger retningslinjene for å hindre smittespredning.

– Derfor oppfordres det også utendørs til å unngå at en samles i store grupper. Hold ansvarlig avstand til andre.

Marka og strandsonen har god plass til mange, men spesielt ved utfartsparkeringer kan det være utfordrende når mange skal ut samtidig.

Kanskje er det tiden for å utforske nye turmål?

Heftet Natur - kultur - SØNDAGSTUR kan lastes ned gratis her: https://www.malvik.kommune.no/natur-kultur-og-soendagstur.4

Her finner du mange ideer til turmål i Malvik, kanskje finner du noen som gjør at du kan la bilen stå også!

Våren kommer også upåvirket av Korona, og med den blir dagene lengre. Da kan vi også være flink til å spre aktiviteten utover døgnet.

Frister det med en skitur?

– Hommelvik ski har webkamera på Jervskogen (www.jervskogen.no). Da kan du se hjemmefra om det er god plass, eller om du bør vente noen timer med turen.

Og så lenge det er skiføre står lysene i lysløypa på hver kveld helt til kl 22:30.

Og løypekjørerne tråkker spor så lenge det er forhold til det. Følg Hommelvik Langrenn her på Facebook eller tråkkemaskina på www.skisporet.no

Husk også at du kan bidra til løypedugnaden på Vipps nr 117366.

– Da håper jeg alle innbyggere finner en mulighet til å bruke de flotte friluftsområdene våre, kombinert med smitteforebyggende opptreden!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...