Nea Radio

Ranheim overkjørte Strømmen

Mål på frispark: Erik Tønne satte et nydelig frispark i mål for Ranheim etter 30 spilte minutter på Extra Arena. Foto: Henrik Einangshaug

Mandag kveld tok Ranheim imot Strømmen hjemme i fjæra, og kampen var ikke gammel da det første målet gikk i mål for hjemmelaget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2020 kl 21:18

Man kunne for alvor kjenne at høsten var på tur til Ranheimsfjæra mandag kveld, da dommer Magnus Nicolai Koløy blåste i gang kampen klokken 18.

Hjemmelaget gjorde sitt fra start av for å få varmen i publikum. Etter kun tolv spilte minutter kunne Ivar Solli Rønning sette ballen sikkert i nettet forbi Strømmens keeper, Simen Lillevik Kjellevold.

Det skulle heller ikke gå lenge før enda et mål kunne gå i nettet bak Kjellevold, da Ranheim fikk tildelt et frispark etter 30 minutter. Erik Tønne, med en fortid i britisk fotball og en høstsesong i Tippeligaen for Bodø-Glimt viste frem sine kvaliteter på beste måte, og satte ballen der den skulle være.

Dermed gik Ranheim til pause med en komfortabel tomåls-ledelse, og kunne klappe seg selv på skuldra for en vel gjennomført førsteomgang med flere store sjanser.

Viste hvem som var best

Ranheim var ikke redd for å vise muskler hjemme i fjæra når andre omgang ble blåst i gang, og etter 56 minutter kunne Magnus Blakstad sette nok en suser i nettet for hjemmelaget.

Etter 71 minutter hadde Strømmen hentet seg litt inn igjen, og de kunne redusere til 3-1 etter mål av Lasse Nordas.

Da skulle det kun gå fem minutter til hjemmelaget var vekket til live igjen, og Sivert Solli kunne sette inn solide 4-1 for Ranheimslaget.

Når klokka tikket mot kampslutt, og det sto 90 minutter på tavla fikk hjemmelaget et straffespark, og det var en lett sak for Michael Karlsen. Dermed sto det 5-1 til slutt på Extra Arena.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...