Nea Radio

NM-gull til Røros

Hilde O. Dretvik med nytt benkpressgull

Foto: Theo Dretvik

Nå vil styrkeløftklubben ha flere medlemmer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2019 kl 22:50

I helgen har det vært arrangert utstyrsfritt NM i benkpress.

Stevnet ble arrangert av I.L.Kraftsport på Lillestrøm og Røros Styrkeløftklubb var kun representert med ett medlem på dette mesterskapet, Hilde O. Dretvik.

Favorittseier

Leder Røros Styrkeløftklubb, Magnus Grådal, sier Hilde er en klubbens mest rutinerte utøvere og har tatt både nasjonale og internasjonale medaljer.

Søndag løftet hun som veteran 40-49 år i vektklasse -84kg. Hun var ranket som nr. 1 i sin klasse, og med en sterk serie på 85 - 87,5 og 90 kg lyktes hun på nytt med å ta NM-gull.

Workshop

Lørdag 18. januar skal Røros Styrkeløftklubb arrangere workshop i Aktivitetens lokaler i Verket på Røros.

Hilde Okkenhaug Dretvik med NM-gull i benkpress Foto: Theo Dretvik

Her vil det bli gitt grunnleggende innføring i riktig knebøy-, benkpress- og markløftteknikk.

Klubben oppforderer alle som er nysgjerrige på styrkeløft til å delta, og det stilles ingen krav til tidligere erfaring innen trening.

– Nærmere detaljer rundt tidspunkt og påmelding vil bli publisert på klubbens Facebookside, skriver klubbeni en pressemelding.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...