Nea Radio

Hilde Myhren skal lede «Opplevelsesmeieriet»

Hilde Myhren skal være prosjektleder for Rørosmeieriets nye satsing «Opplevelsesmeieriet». Her er hun sammen med meieribestyrer Trond V. Lund. Foto: Rørosmeieriet

Hilde Myhren er ansatt som prosjektleder for Rørosmeieriets Opplevelsesmeieri.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hilde Myhren har bred erfaring fra reiselivet i regionen. Hun er kanskje mest kjent som «Nissemor» for Julemarked på Røros, der hun som arrangementsansvarlig ledet oppbygginga av Julemarkedet i dagens form.

– I tillegg til prosjektledelse har Myhren sterk markedskompetanse, og vi legger også stor vekt på hennes vertskapserfaring. Vi har styrket laget med å ansette Hilde som skal lede det videre arbeidet med Opplevelsesmeieriet, sier meieribestyrer Trond V. Lund i en pressemelding.

Opplevelsesmeieriet skal romme både historie, matkultur og meierifaglig formidling gjennom stimulering av alle sanser, og ikke minst aktiviteter som å delta i produktutvikling.

– Målet er at Opplevelsesmeieriet skal være attraktivt å besøke for både lokalbefolkning i Røros-traktene og tilreisende, og på sikt er målet å bli den mest besøkte attraksjonen i regionen, forteller Lund.

Myhren forteller at hun gleder seg til å starte i jobben.

– Rørosmeieriet er en hjørnesteinsbedrift innen lokalmat både regional og nasjonalt. Det blir utrolig artig og utfordrende å få være med å utvikle Opplevelsesmeieriets strategiske rolle hos en av Norges sterkeste lokalmat- og bærekraftige merkevarer. Jeg gleder meg til å, i fellesskap med dyktige og engasjerte kollegaer, lede arbeidet med å utvikle Opplevelsesmeieriet til å bli et sted som både rørosinger og besøkende vil besøke igjen og igjen, sier hun.

Rørosmeieriet er snart ferdig med den store utbyggingen i Sollihagaen. Bygget vil være klart til overtagelse før jul. Det er ca 300 kvadratmeter som er satt av til butikk og opplevelsesmeieri.

– Planen fremover er å åpne butikk i de nye lokalene til sommeren og at selve Opplevelsesmeieriet skal åpnes om ca ett år, sier Myhren.

Rørosmeieriet har blant annet fått støtte av Innovasjon Norge til å utvikle innholdet i Opplevelsesmeieriet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...