Nea Radio

Best Of Revy

Hessdalingene satser igjen

ARRANGØREN: Fra venstre: Eva Øverhaug, Anne Berit Gjersvold, Eivind Lillevold, Sindre Hegseth, Marius Hegseth og Anders Hegseth. Foto: Per Magne Moan

15. februar er det klart for nok en "Best Of Revy" i Hovet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

For to år siden løste over 500 publikummere billett for å få med seg historiens aller førte Best OF Revy i Hovet i Ålen. Nå kommer versjon to.

Det var Anders Hegseth som i sin tid fikk ideen om arrangementet og han fikk med seg nevøen Marius Hegseth og Hessdalen Samfunnshus som arrangører.

Samme gjengen står også bak 2020 utgaven av Best Of Revy og invitasjoner til ulike revylag i regionen er sendt

Klare for mer Best Of Revy Foto: Per Magne Moan

Skal kåre vinner

Anders Hegseth sier han ser for seg omlag ti deltagere som bidrar med to nummer hver - ett før og ett etter pausen. Så skal en jury kåre det aller beste innslaget.

Sist var det Ea-Gjengen med Siv Anita Kværnes i spissen som vant med "Kulturstøy" - en sang som tok for seg emner som #metoo og urolighetene i de politiske partiene den siste tiden.

BEST SIST: Siv Anita Kværnes og Ea-Gjengen vant forrige gang. Foto: Per Magne Moan

Håper på minst like mye folk som sist

For to år siden var det billettsalg på døra, noe som gjorde at det var lange køer for å få inn alle til forestillingen begynte. Nå satses det på mer effektivt billettsalg.

– For to år siden gikk køen over fylkesveien, 10 minutter før det begynte, sier Marius Hegseth. Derfor foregår billettsalget denne gang på nettjenesten Hoopla.

Så langt har fem ulike revylag takket ja til invitasjonen, mens tre ennå er i tenkeboksen. Det betyr at det er plass til flere.

Fra Selbu til Dalsbygda

– Vi har utvidet området til også å gjelde Selbu, der et revylag har meldt seg på, sier Anders Hegseth og innrømmer at han savner deltagere fra Røros og Brekken.

Hør intervju med Anders og Marius her:

Marius Hegseth og Anders Hegseth

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...