Nea Radio

Til salgs:

Her kan du kjøpe din egen øy

Dette er øya du kan kjøpe. Bildet er hentet fra Finn-annonsen i forbindelse med salget. Foto: Bernt Kulseth

Advokat og eiendomsmegler, Asle Alsethaug, har fått ett oppdrag utenom det vanlige. Han skal nemlig selge ei øy som befinner seg ute i Sørungen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Øyas areal er på 37 mål, og inne på øya befinner det seg en hytte bygd på 80-tallet.

- Det har så langt vært stor interesse, sier Alsethaug. Finn-annonsen har fått over 16 000 klikk etter at den ble lagt ut.

- Nesten som Robinson

Alsethaug har vært ute på øya flere ganger og har mye godt å si om plassen.

- Første gangen jeg tok turen utpå var i 2019, og da opplevde jeg en sånn ro og velvære. Nesten som Robinson, at man føler at man kan kjenne på de kvaliteten det er ved å leve.

Hytten har ikke strøm eller innlagt vann, men kan by på et privat og skjermet område da eneste adkomst på sommerstid er via båt. På vinteren er det noe enklere adkomst, da kan både snøscooter, ski og truger være egnet i følge annonsen.

Fysisk utfordrende visning - for megleren i allefall

Når eiendommen skal selges er det selvfølgelig slik at den skal vises frem til potensielle kjøpere, noe som kan bli utfordrende om Asle møter på samme problem som han stod ovenfor ved et annet besøk på øya - da havarerte nemlig motoren på båten og han måtte ro selv. Nå helgarderer han og gir motoren en overhaling slik at den er i tipp topp stand til visningsdagen.

- Jeg har sagt opp medlemskapet mitt på 3T, for nå er jeg forberedt på at jeg må ro, sier har spøkefullt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...