Nea Radio

Her er Tiril

Velkommen Tiril, årets førstefødte trønder! Foto: Tydal kommune

Velkommen hjem til Tydal, Tiril! Årets førstefødte trønder fikk besøk av stolt tydalsordfører.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var altså Tiril fra Tydal som ble den aller første som er født i nye Trøndelag fylke.

- Ei lita jente ble født på St. Olavs Hospital klokka 00.33. Nybakte foreldre var Ingrid Osgjelten og Stian Aspen. Dermed blir den ferske tydalingen den aller første som er født i Trøndelag fylke, skrev Nea Radio 1. nyttårsdag.

Tiril heme i Tydala

Som det første nyttårsbarnet i det sammenslåtte Nord- og Sør-Trøndelag, fikk den lille jenta en pengegave fra fylkeskommunen pålydende 10.000 kroner. – Dette er en historisk begivenhet, et samlet Trøndelag igjen. Derfor er det stor stas å kunne gjøre krus på det første barnet som nå blir født etter sammenslåingen, sa fylkesordfører Tore O. Sandvik til NRK.

Nå er Tiril kommet hjem til Tydal, og ikke bare fylkesordføreren syns det er på sin plass å ta imot årets førstefødte trønder.
Det gjorde også tydalsordfører Ole Bjarne Østby, som besøkte Tiril og foreldrene hjemme i Tydal.

Ordføreren hadde med seg både blomster og gave da han besøkte Tiril, mamma Ingrid og pappa Stian.

Pappa Stian med lille Tiril. Stolt ordfører Ole Bjarne Østby hadde med seg både blomster og gave. Foto: Tydal kommune

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...