Nea Radio

Nea Radio

Her åpnes gitteret fredag

ÅPNER POP-UP BUTIKK: Margrethe Engan Gjære (til venstre) og Jorunn Holden foran lokalene som skal huse nyetableringa i Ålentorget. Foto: Per Magne Moan

Flere aktører har gått sammen om pop-up butikk i Ålentorget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Å komme inn dørene på Ålentorget har vært en heller trist opplevelse den siste tiden. Mange av butikklokalene står tomme med gitterveggene nedtrukket.

En periode var alt av virksomhet i første etasje nedstengt på grunn av koronasituasjonen, men etter hvert så kunne Kaffekråa, frisørsenteret og blomsterbutikken åpne opp dørene igjen.

Likevel står flere butikklokaler tomme og har gjort det i lengre tid.

Nå vil et av de ledige lokalene bli tatt i bruk på fredager fremover. Flere aktører har gått sammen om en pop-up butikk som åpner fredag klokken 12.00.

– Vi er fire virksomheter som har gått sammen nå i første omgang, men neste fredag håper vi at vi er dobbelt så mange, sier Jorunn Holden. Hun representerer firmaet Norwex, som driver med renholdsprodukter.

Sammen med daglig leder i Protex, Margrethe Engan Gjære, var hun torsdag ettermiddag i full gang med forberedelsene til åpninga fredag.

Hør intervju her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...